Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

silnik krokowy 1.1 mpi

Featured Replies

Napisano

Dzisiaj sobie wracam z uczelni, zajechałem na CPN, zgasiłem dziada i juz po zatankowaniu, palę a tu nie ma wolnych obrotów. Na podtrzymaniu nogą gazu chodził i pod obciązeniem jeździ normalnie. Check sie nie świeci. Po przejechaniu paru kilometrów wolne obroty wróciły ale przy schodzeniu z obrotów spada do jakichś 400-500 po czym wraca na tyle ile ma być. Oprócze tego na jedynce bez dodawania gazu też jakoś mu to niemrawo idzie i ma ochote zażabkować.

Czy jest to objaw mówiącego papa silnika krokowego? Auto ma dopiero 30 tysięcy przejechane więc cos mi sie wierzyć zdeka nie chce żeby już...

Napisano

Moze tak byc, krokowy nie ma smarowania z odmy bo masz turbo i sie zaciera wink.gif

Napisano
  • Autor

> Moze tak byc, krokowy nie ma smarowania z odmy bo masz turbo i sie zaciera

czyli że wystarczy go nasmarować?

Napisano

> czyli że wystarczy go nasmarować?

Na noc wymoczyc w jakims siuwaksie, potem troche nasmarowac i tyle, nic wiecej nie zrobisz wink.gif

Napisano
  • Autor

dzisiaj już normalnie chodził, zobaczymy co się będzie dalej dziać. trochę awaryjne te fiaty są przy 24 tysiącach zaczęło mi łożysko w tylnym lewym kole wyć, teraz znowu co innego. po pierwszej zimie rdza wylazla na lakierze takie małe drobniutkie punkciki na całym aucie. ale podejrzewam że to nie jest wina porowatosci lakieru i że blacha gnije bo na zderzakach też to jest a one są plastikowe. bardziej mi to wygląda jakby opiłkami dostał np z tarczy do kątówki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.