Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

komar 2350

Featured Replies

Napisano

Czy w tym modelu występował silnik s38 , chodzi o :jajko" z biegani w manetce....bo muszę wiedzieć, żeby dalej działać zlosnik.gif

ed: już nieaktualne, znalazłem...mogę działać 270751858-jezyk.gif...to nie 2350, a 2351 palacz.gif

Napisano

> Czy w tym modelu występował silnik s38 , chodzi o :jajko" z biegani w manetce....bo muszę wiedzieć,

> żeby dalej działać

> ed: już nieaktualne, znalazłem...mogę działać ...to nie 2350, a 2351

działaj...ale foty pokaż zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> działaj...ale foty pokaż

postanowiłem sobie, że mam czas przez całą zimę grinser006.gif...jutro jadę obgadać sprawę, a zaraz potem będę chciał wymontować silnik i zabrać go do domu i rozłożyć na części pierwsze. Rama pójdzie do piaskowania i malowania...ale najpierw silnik. Komar jest cały czas na chodzie i jest zarejestrowany, tyle tylko,że jest trochę skundlony . Jak dobrze pamiętam, to jest rocznik 80 hmm.gif

Napisano

> postanowiłem sobie, że mam czas przez całą zimę ...jutro jadę obgadać sprawę, a zaraz potem będę

> chciał wymontować silnik i zabrać go do domu i rozłożyć na części pierwsze. Rama pójdzie do

> piaskowania i malowania...ale najpierw silnik. Komar jest cały czas na chodzie i jest

> zarejestrowany, tyle tylko,że jest trochę skundlony . Jak dobrze pamiętam, to jest rocznik 80

Jak będziesz miał pytania odnośnie remontu - pytaj. Kilka takich silniczków mam na koncie wink.gif. Jakiś części użyć a jakich się wystrzegać też coś powiem.

Po piaskowaniu nie dotykaj gołymi rękoma elementow - użyj gumowych rękawiczek. Bardzo szybko łapie korozja. W temacie lakierowania też już coś wiem zlosnik.gif

A komar - jeden z ostatnich wypustów, ale ważne, że ma papier (tylko płacić trzeba) wink.gif

Nie powinien mieć silnika kwadratowego już? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Jak będziesz miał pytania odnośnie remontu - pytaj. Kilka takich silniczków mam na koncie . Jakiś

> części użyć a jakich się wystrzegać też coś powiem.

> Po piaskowaniu nie dotykaj gołymi rękoma elementow - użyj gumowych rękawiczek. Bardzo szybko łapie

> korozja. W temacie lakierowania też już coś wiem

> A komar - jeden z ostatnich wypustów, ale ważne, że ma papier (tylko płacić trzeba)

> Nie powinien mieć silnika kwadratowego już?

ztcw to kwadraciak był od modelu 2352 hmm.gif...chyba,że jest starszy niż '80...jutro obadam zlosnik.gif

ed: na 99% 2350 i 2351 miały jajko...W 2351 wprowadzono przednie lagi

Napisano

> ztcw to kwadraciak był od modelu 2352 ...chyba,że jest starszy niż '80...jutro obadam

> ed: na 99% 2350 i 2351 miały jajko...W 2351 wprowadzono przednie lagi

ok.gifracja - dopiero 2352 miał kwadratowy silnik, początkowo też ze zmianą biegów w ręku, potem model 2352W dostał biegi w nodze

Silnik "jajko" mam w swoim Komarze Sport wink.gif z 1975 wink.gif

Napisano

gdzie są foty??? angryfire.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> gdzie są foty???

jutro porobię, to wrzucę zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.