Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kurtka i spodnie różnych producentów

Featured Replies

Napisano

witka,

kupiłem kurtkę Alpinestars Long Range tyle, że nie mogę w swoim rozmiarze w Polsce znaleźć spodni do tego modelu frown.gif

Pytanie, czy koniecznie trzeba (wskazane jest) kupować spodnie i kurtkę tego samego producenta, żeby móc spiąć komplet suwakiem czy też może nie ma takiej potrzeby?

edyta: trenował ktoś kupno ciuchów z zagranicy? zakładam, że o ile nie ma się pecha to opłacona przesyłka dotrze - tyle, że co ze zwrotem? da się w ogóle? przerabiał ktoś temat zwrotów? znalazłem gacie, które mnie interesują we Włoszech...

Napisano

> witka,

> kupiłem kurtkę Alpinestars Long Range tyle, że nie mogę w swoim rozmiarze w Polsce znaleźć spodni

> do tego modelu

> Pytanie, czy koniecznie trzeba (wskazane jest) kupować spodnie i kurtkę tego samego producenta,

> żeby móc spiąć komplet suwakiem czy też może nie ma takiej potrzeby?

> edyta: trenował ktoś kupno ciuchów z zagranicy? zakładam, że o ile nie ma się pecha to opłacona

> przesyłka dotrze - tyle, że co ze zwrotem? da się w ogóle? przerabiał ktoś temat zwrotów?

> znalazłem gacie, które mnie interesują we Włoszech...

ciuchy jednego producenta beda sie ze soba spinaly, innych moga ale nie musza niemniej dostajesz zawsze kompletny suwak, mozesz sobie przeszyc

kupowalem kask i buty w niemczech, kask z GB i nie bylo problemu, mroovka brala buty z hiszpanii - rowniez bez problemu

Napisano
  • Autor

> ciuchy jednego producenta beda sie ze soba spinaly, innych moga ale nie musza niemniej dostajesz

> zawsze kompletny suwak, mozesz sobie przeszyc

a ja sie wlasnie zastanawiałem po co w mojej kurtce dołozyli drugą część suwaka - myślałem że robi za zaślepkę sciana.gifzlosnik.gif

> kupowalem kask i buty w niemczech, kask z GB i nie bylo problemu, mroovka brala buty z hiszpanii -

> rowniez bez problemu

ale zwrotów nie trenowaliście?

Napisano

Kurtkę mam produkcji dość egzotycznej - Metro

Spodzień BF (teraz to się Akito nazywa).

Jedno z drugim pięknie się spina

Napisano

> a ja sie wlasnie zastanawiałem po co w mojej kurtce dołozyli drugą część suwaka - myślałem że robi

> za zaślepkę

> ale zwrotów nie trenowaliście?

fc-moto.de, Louis.de, helmetcity.co.uk - dostajesz specjalne formularze do ewentualnego zwrotu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.