Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[300zł]Radio z USB/SD

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jakie radio z zielonym podświetleniem polecacie do 300zł. Szukam czegoś w miarę markowego sprzętu, bo w przyszłości będę może myślał o podłączeniu fabrycznego pilota. Mam jakąś niechęć jeśli idzie o sprzęt firmy Sony. Miłym akcentem choć to nie są priorytetowe sprawy to USB z tyłu i bluetooth.

Osobiście zastanawiam się nad JVC KDR422, Pioneer DEH2030 lub Kenwood KDC 4051 może coś innego?

Będzie to grało pod Signatami H16 + Sinuslive Neo28s + Pioneer GMX354 i w przyszłości na tył pewnie RE Audio RE-8S4 (chyba, że macie jakiś lepszy pomysł na małego suba).

I jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to raczej preferuje ciepłe brzmienie z miękkim basem, ale to przy takiej kwocie pewnie fanaberie.

Napisano

Od kilku miesięcy mam kenwooda 4051 - szczerze jak za 300zł mogę polecić ok.gif Problemów brak, zastrzeżeń też raczej nie. Regulacji ma całkiem sporo. Może tylko troszkę pokrętło wydaje się luźne, ale skok jest mocno wyczuwalny.

Napisano

Mam od ponad pół roku Pioneer'a DEH-2320UB. Nie wiem czy dokładnie wpisuje się w Twoje wymagania ale szczerze polecam ! wink.gif

Napisano
  • Autor

Czyli, który bardziej wizualnie będzie podchodził ten lepszy?

A co myślicie o Alpinie CDE 111 lub 120 albo Clarionie.

Napisano

> Czyli, który bardziej wizualnie będzie podchodził ten lepszy?

> A co myślicie o Alpinie CDE 111 lub 120 albo Clarionie.

jeżeli lubisz sobie utrudniać życie możliwością słuchania radia po stacyjce (można podłaczyć inaczej ale wtedy żere prąd na postoju jak głupi) to weź alpajna, mój egzemplarz był wybredny i pendrajwa 8gb nie widział/nie chciał widzieć grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jeżeli lubisz sobie utrudniać życie możliwością słuchania radia po stacyjce (można podłaczyć

> inaczej ale wtedy żere prąd na postoju jak głupi) to weź alpajna, mój egzemplarz był wybredny

> i pendrajwa 8gb nie widział/nie chciał widzieć

Nie, dziękuję za takie atrakcje, choć ma przyjemny wygląd, a dodatkowo renomę. A co z Clarionem i resztę?

Napisano

> Mam od ponad pół roku Pioneer'a DEH-2320UB. Nie wiem czy dokładnie wpisuje się w Twoje wymagania

> ale szczerze polecam !

Również polecam tego grajka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

A ja się na JVC nastawiałem...

A model KD-R512 czy tam 522 bo mogę dostać w cenie 422

Napisano

> A ja się na JVC nastawiałem...

> A model KD-R512 czy tam 522 bo mogę dostać w cenie 422

z JVC mam złe wspomnienia, dwa razy w ciągu dwuletniej gwarancji naprawiali napęd cd, a poza tym w porównaniu do innych producentów panel jakiś taki za bardzo plastikowy

Napisano
  • Autor

Jednak zakupiłem JVC KD-R422. Wszystkie grały podobnie, kolega ma JVC i działa mu bez problemowo, a jak niczym się nie wybija to przynajmniej dla mnie wygląda chyba najlepiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.