Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[e39] CB - skad prad

Featured Replies

Napisano

Zalozylem na tunel srodkowy od strony pasazera, ale kabloteka do zasilania z zapalniczki denerwujaca zlosnik.gif

W sumie nie chce mi sie grzebac, ale moze gdzies latwo mozna sobie wziac prad w tych okolicach? hmm.gif

Napisano

> Zalozylem na tunel srodkowy od strony pasazera, ale kabloteka do zasilania z zapalniczki

> denerwujaca

> W sumie nie chce mi sie grzebac, ale moze gdzies latwo mozna sobie wziac prad w tych okolicach?

Jak otwierasz schowek to na jego "suficie" są skrzynki z bezpiecznikami. Ewentualnie możesz ściągnąć tunel środkowy i do zapalniczki smile.gif

Napisano
  • Autor

> Jak otwierasz schowek to na jego "suficie" są skrzynki z bezpiecznikami. Ewentualnie możesz

> ściągnąć tunel środkowy i do zapalniczki

nie chce mi sie rotfl.gif

moze kiedys biglaugh.gifzlosnik.gif

Napisano

> Zalozylem na tunel srodkowy od strony pasazera, ale kabloteka do zasilania z zapalniczki

> denerwujaca

> W sumie nie chce mi sie grzebac, ale moze gdzies latwo mozna sobie wziac prad w tych okolicach?

Raczej nic nie wymyślisz co będzie szybkie, łatwe i przyjemne. Proponuję wyjąć drewno z konsoli środkowej, dostać sie do kabli zapalniczki, podłączyć drugie kabelki i wyprowadzić w miejscu gdzie masz CB wink.gif

Napisano

wepnij sie z tylu zapalniczki i po problemie wink.gif nie ma duzo rozbierania ani nic smile.gif :-) szybko i pewnie wink.gif

Napisano

> jakis manual?

Ściągasz mieszek biegów, tam masz jeden albo dwa wkręty, wyciągasz przycisk awaryjnych, tam masz jeden wkręt i wyciągasz dno schowka w podłokietniku, tam tez są ze dwa wkręty, potem wyciągasz drewno i masz wtedy dostęp do gniazda zapalniczki wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.