Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie działa lewa przednia lampa

Featured Replies

Napisano

Bezpiecznik cały, nie działa mijania i pozycyjna, długie działają confused.gif coś słyszałem o kostkach przepalających się , gdzie tego szukać ?

Napisano

> Bezpiecznik cały, nie działa mijania i pozycyjna, długie działają coś słyszałem o kostkach

> przepalających się , gdzie tego szukać ?

Body komp, szara wtyczka "na dole" body waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Body komp, szara wtyczka "na dole" body

wykrakales zona.gif jedna tam jest wtyczka ? Co mam z nia zrobić ? Styki czyścić kontaktem ? BC jest koło EOBD złącza ?

Napisano

> wykrakales jedna tam jest wtyczka ? Co mam z nia zrobić ? Styki czyścić kontaktem ? BC jest koło

> EOBD złącza ?

tak, jasno-szara wtyczka, będą wypalone 2 piny, ja robiłem u siebie na stałe, wywaliłem z body gniazdo i dałem kable, można na wtyczkach "molex" powalczyć, jak tomkowski wink.gif

można wyczyścić złącze i podgiąć delikatnie blaszki we wtyczce, ale na dłuższą metę wywalić to złącze i pomodzić odrobinkę wink.gif

ale to we wszystkich Pandach jest swiety.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

No racja racja, 2 piny ledwo zyja, narazie wtyczke poprawilem i chodzi, ale z czasem niestety padnie ...

do tego wymienilem pozycyjke, musialem odkrecic graty od tartani, wzlozylem , odpalilem i zaczal mi gasnac na wolnych na benie i lpg yikes.gif szarpac ... wypialem tartani i jeszcze raz podpialem , teraz chodzi jak pszczółka grinser006.gif

btw w tej wtyczce do BC co jeszcze idzie do CANA na pozostalych pinach oprocz tych lamp ?

Napisano

> Bezpiecznik cały, nie działa mijania i pozycyjna, długie działają coś słyszałem o kostkach

> przepalających się , gdzie tego szukać ?

fatum jakies u mnie dzis to samo zlosnik.gif

Napisano

> fatum jakies u mnie dzis to samo

U mnie (odpukać) na razie działają światła bez problemu, a instalacja oryginalna. Te wadliwe kostki może nie dotyczą Pand z samego początku produkcji?

Napisano

> U mnie (odpukać) na razie działają światła bez problemu, a instalacja oryginalna. Te wadliwe kostki

> może nie dotyczą Pand z samego początku produkcji?

Dotyczą zlosnik.gif

Moja jest z poczatku i ma kolo 140 000km i prawie 8 lat zlosnik.gif

Ale swiatła jeszcze swieca ale widac ze kostka przypalona wiec wymiana bedzie zlosnik.gif

Napisano

> U mnie (odpukać) na razie działają światła bez problemu, a instalacja oryginalna. Te wadliwe kostki

u mnie tez zero problemow z kostka - co prawda zastanawiam sie nad profilaktyka - dodatkowy przekaznik

Napisano

Nie tylko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.