Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

VC Błąd CIM i problem z drzwiami kierwocy

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Wszystkie manetki działają, tempomat komputer pokładowy ale mimo to odnotowany jest błąd cim jako istniejący. Jest to możliwe, np z powodu słabego akumulator? Dodatkowo mam błąd także istniejący drzwi kierowcy obwód przerwany lub zbyt wysokie napięcie a wszystko działa jak należy.

Napisano

a test robisz na zamkniętych czy otwartych drzwiach?? jak otwartych to czasem wyskakuje taki błąd

Napisano
  • Autor

> a test robisz na zamkniętych czy otwartych drzwiach?? jak otwartych to czasem wyskakuje taki błąd

drzwi były zamknięte, potem też je otworzyłem i błąd był ten sam, dziwne to trochę bo parę dni temu tego błędu nie było a teraz jest mimo iż auto od tego czasu nawet z garażu nie wyjechało, a zajrzałem tam tylko bo programowałem nowy kluczyk.

Napisano

> Witajcie

> Wszystkie manetki działają, tempomat komputer pokładowy ale mimo to odnotowany jest błąd cim jako

> istniejący. Jest to możliwe, np z powodu słabego akumulator? Dodatkowo mam błąd także

> istniejący drzwi kierowcy obwód przerwany lub zbyt wysokie napięcie a wszystko działa jak

> należy.

a przypadkiem nie jest to blad ryglowania ?

• 2 tygodnie później...
Napisano

> drzwi kierowcy obwód przerwany lub zbyt wysokie napięcie a wszystko działa jak

> należy.

U mnie ten błąd jest cały czas, mimo że wszystko sprawnie działa. Na forum vectry wyczytałem, że taki komunikat o błędzie drzwi występuje w wielu autach i należy go ignorować. Ale jeśli znajdziesz rozwiązanie to pochwal się smile.gif

PS. Masz dostęp do Op-Coma aby odczytać numer błędu?

Napisano

> U mnie ten błąd jest cały czas, mimo że wszystko sprawnie działa. Na forum vectry wyczytałem, że

> taki komunikat o błędzie drzwi występuje w wielu autach i należy go ignorować. Ale jeśli

> znajdziesz rozwiązanie to pochwal się

> PS. Masz dostęp do Op-Coma aby odczytać numer błędu?

nie znajdzie rozwiazania bo tak poprostu jest. nawet na techu jest opis - niewazny kod usterki - prosze ignorowac. chodzi o to ze nie ma ryglowania czyli blokady zamka

Napisano

> nie znajdzie rozwiazania bo tak poprostu jest. nawet na techu jest opis - niewazny kod usterki -

> prosze ignorowac. chodzi o to ze nie ma ryglowania czyli blokady zamka

no to dobrze wiedzieć, dzięki za taką informacje właśnie o to mi chodziło smile.gif a już chciałem drzwi rozbierać uszkodzonej wiązki szukać smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.