Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

było bum, będzie tjun

Featured Replies

Napisano

jako, że zaatakował mnie dziś Pan na skrzyżowaniu, gdzie wymusił pierwszeństwo wynikiem czego ( po mojej ucieczce aby nie trafić przodem) trafił w błotnik przedni i drzwi, a urwany zderzak uszkodził drzwi tylne, kawałek błotnika i tylny zderzak. Cały bok nadaje się do renowacji irked.giffurious.gif szczęście w nieszczęściu OC ma w PZU, i mam nadzieję na nieproblemowe załatwienie sprawy. W związku z tym mam do rozpatrzenia kilka opcji: irked.gif

1) naprawa bezgotówkowa załatwionego boku,

2) naprawa gotówkowa boku w opcjach

a) wymiana na org. drzwi używane w igła stanie w tym samym kolorze(mam dostęp) + wymiana i malowanie blotnika przedniego + malowanie drzwi tylnych dołem pod listwą oraz zderzaka tył zaoszczedzenie troche PLNów

b) wymiana elementów i malowanie całej powierzchni bocznej troszkę mniej PLNów zostanie ale coś zostanie

c) malowanie całego auta ew. bez dachu, auto będzie jak swieżynka - tylko później będą przy odsprzedaży marudzić, że wodowane/spalone/pospawane z 3 (niepotrzebne skreślić),- po kosztach + ew doplata kilku PLN

Co radzicie hmm.gif

foto 285599024-bmw.jpg

Napisano
  • Autor

> Szkoda całkowita

bez przesady, przy ubezpieczeniu moj ubezpieczyciel wycenił ją na 19kPLN grinser006.gif myślę, że wchodzi w rachubę co najwyżej 1/4 tej kwoty przy likwidacji szkody palacz.gif

Napisano

> bez przesady, przy ubezpieczeniu moj ubezpieczyciel wycenił ją na 19kPLN myślę, że wchodzi w

> rachubę co najwyżej 1/4 tej kwoty przy likwidacji szkody

Wiesz jak to jest. Zaniżają wartość auta zawyzają wartość szkody. Uważaj.

Napisano
  • Autor

> Wiesz jak to jest. Zaniżają wartość auta zawyzają wartość szkody. Uważaj.

tu jest łatwa sytuacja, blotnik i drzwi do wymiany i 5 elementów do malowania - chyba nie będą tak głupi żeby szkodę całkowitą zasugerować irked.gif na pewno nie poddam się bez walki furious.gif

Napisano

> a) wymiana na org. drzwi używane w igła stanie w tym samym kolorze(mam dostęp) + wymiana i malowanie blotnika przedniego + malowanie drzwi tylnych dołem pod listwą oraz zderzaka tył zaoszczedzenie troche PLNów

Jeśli nie będzie różnicy w odcieniach to wybrałbym tą opcje smile.gif Przy odsprzedaży powiesz ze ktoś lekko przerysował błotnik i tyle , a jak zobaczą że drzwi , błotniki malowane mogą tak jak zasugerowałeś marudzić no.gif A może i błotnik się trafi , bo kolor masz taki znośny do szukania el. blacharskich zlosnik.gif Na pewno napisz odwołanie że za mało bo oni rzucają kwoty ochłapowe na początek ...

Napisano
  • Autor

> Jeśli nie będzie różnicy w odcieniach to wybrałbym tą opcje Przy odsprzedaży powiesz ze ktoś lekko

> przerysował błotnik i tyle , a jak zobaczą że drzwi , błotniki malowane mogą tak jak

> zasugerowałeś marudzić A może i błotnik się trafi , bo kolor masz taki znośny do szukania el.

> blacharskich Na pewno napisz odwołanie że za mało bo oni rzucają kwoty ochłapowe na początek

> ...

taki mam zamiar, ile nie wypłacą odwołanie i tak będzie ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli nie będzie różnicy w odcieniach to wybrałbym tą opcje Przy odsprzedaży powiesz ze ktoś lekko

> przerysował błotnik i tyle , a jak zobaczą że drzwi , błotniki malowane mogą tak jak

> zasugerowałeś marudzić A może i błotnik się trafi , bo kolor masz taki znośny do szukania el.

> blacharskich Na pewno napisz odwołanie że za mało bo oni rzucają kwoty ochłapowe na początek

> ...

wycenili tak, że chyba nawet się nie będe odwoływał yikes.gifzlosnik.gif auto maluję całe ok.gif

Napisano

> wycenili tak, że chyba nawet się nie będe odwoływał auto maluję całe

Tak tylko zapytam z ciekawości, jaki sens malować całe auto?

Bo ekonomiczny na pewno nie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Tak tylko zapytam z ciekawości, jaki sens malować całe auto?

> Bo ekonomiczny na pewno nie

ma być igła grinser006.gif wyeliminuję wszystkie wgnitki ryski i niedoskonałości ok.gifzlosnik.gif i będę drive.gif z 2 lata bo szkoda będzie robić prezentu przyszłemu właściecilowi zlosnik.gif

Napisano

> wycenili tak, że chyba nawet się nie będe odwoływał auto maluję całe

Jeśli to nie tajemnica to zdradź ile waytogo.gifbo można polakierować auto całe w ASO,a można u Pana Mietka w szopie. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jeśli to nie tajemnica to zdradź ile bo można polakierować auto całe w ASO,a można u Pana Mietka w

> szopie.

Prv ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.