Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

utrata mocy w przedziale 3-4tyś obrotów bingo m

Featured Replies

Napisano

Witam

Autko astra F x16szr , instalacja bingo m ,reduktor tomasetto asterix (at07) . Problem polega na tym że podczas mocnego przyśpieszania autko przy 3tyś zaczyna słabnąć ,powoli wejdzie do 4tyś i dostaje kopa. Gdy przy 3-4 odpuszczę gazu podczas przyśpieszania to dużo szybciej wejdzie na wyższe obroty. Z obserwacji testera sondy : gdy przyśpieszam z butem to sonda oscyluje do 3tyś po tej wartości obrotów spada w dół poza skale (czyli jakby ubogo) i tak do 4tyś powyżej znowu oscyluje. Teraz pytanie czy podczas przyśpieszania na LPG sonda powinna oscylować czy wskazywać na bogato?? Na benzynie tak się dzieje . Tylko przy delikatnym przyśpieszaniu oscyluje ok.gif Odnośnie spadku mocy to co może być przyczyną nagłego spadku mieszanki na ubogą ?? Które ustawienia poprawić ?? Niestety nie mam programu no.gif Ale wole z jakąkolwiek wiedzą do niego jechać.. Aha ogólnie to do 2tyś obr na lpg mam bogatą mieszankę (0,8v na skali) tak ma być?? Przebieg na gazie 8tyś km Pozdrawiem sorka za monolog

Napisano

> Teraz pytanie czy podczas przyśpieszania na LPG sonda powinna oscylować czy

> wskazywać na bogato?? Na benzynie tak się dzieje .

najlepiej jakby podczas buta była na bogato ale w II gen nie zawsze tak się fajnie da zestroić i nie każdy umie. Więc od bidy może oscylować byle nie leciała na ubogo.

reduktor jaki ma przebieg?

Napisano
  • Autor

8 tyś tak jak pisałem wyżej , właśnie martwi mnie że ubogo przy bucie jakby reduktor nie wyrabiał albo krokowy słabo otwiera

Napisano

Może po prostu instalacja jest tak zestawiona i zestrojona, że w tym zakresie RPM krokowy powinien się otworzyć bardziej, ale nie może, bo dochodzi do górnej granicy ponad PWA.

Na początek spróbowałbym dołożyć mu z 15 kroków na górze i zobaczyć, co będzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.