Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panda 1.2/1.1 LPG & 1.3JTD

Featured Replies

Napisano

Witam zastanawiam się nad zmiana swojego punta na pande i tak się zastanawiam co bedzie lepszym (tańszym) rozwiązaniem? Nie chodzi mi o oszczędności typu 3zł na 100km, ale ogólne koszty? Kwota do wydania 16tys Wiek minimum 2005. przebieg PB 100tys NO 130tys Obowiązkowo klima. Roczne przeloty 25-30tys 90% miasto.

Napisano

> Witam zastanawiam się nad zmiana swojego punta na pande i tak się zastanawiam co bedzie lepszym

> (tańszym) rozwiązaniem? Nie chodzi mi o oszczędności typu 3zł na 100km, ale ogólne koszty?

> Kwota do wydania 16tys Wiek minimum 2005. przebieg PB 100tys NO 130tys Obowiązkowo klima.

> Roczne przeloty 25-30tys 90% miasto.

Panda 1,2 +lpg grinser006.gif

tak, mam pande 1,1 i Punto 2 fl i 1,2 lepiej pasuje do Pandy wink.gif

Napisano

> Witam zastanawiam się nad zmiana swojego punta na pande i tak się zastanawiam co bedzie lepszym

> (tańszym) rozwiązaniem? Nie chodzi mi o oszczędności typu 3zł na 100km, ale ogólne koszty?

> Kwota do wydania 16tys Wiek minimum 2005. przebieg PB 100tys NO 130tys Obowiązkowo klima.

> Roczne przeloty 25-30tys 90% miasto.

Ja mam 1.2 na bezynce i jestem bardzo zadowolony przy 7 - 8 litrach spalania warto zakładać gaz ? sam zdecyduj zlosnik.gif Ale gdybym miał dziś kupować napewno by był to 1.3 diesel nic nie pali i super śmiga waytogo.gif Może będziesz miał szczęście i trafi Ci się w klimietroniku naprawdę polecam wygoda i inny wygląd cool.gif

Napisano
  • Autor

Właśnie czytałem w internecie że te silniki to przy normalnej jeździe to spalaja nawet poniżej 4L jechałem Corsa 1.3 czyli ten sam silnik i średnie Łódź-Kołobrzeg czyli prawie 500km wyszło 3,3:) ,a biorąc pod uwagę że podaż na LPG stale rośnie to obecna cena ok 2.90 przestanie być realna... i zakończy sie na 3.5 Proste liczenie LPG 7x2.90(3.5)=20.30(24,5) NO 4*5,5(6,5)=22(26) Wątpie aby NO doszło do 6.5 no chyba że państwa osi zła wywina w Iranie kwiatki.

Napisano

> Właśnie czytałem w internecie że te silniki to przy normalnej jeździe to spalaja nawet poniżej 4L

> jechałem Corsa 1.3 czyli ten sam silnik i średnie Łódź-Kołobrzeg czyli prawie 500km wyszło

> 3,3:) ,a biorąc pod uwagę że podaż na LPG stale rośnie to obecna cena ok 2.90 przestanie być

> realna... i zakończy sie na 3.5 Proste liczenie LPG 7x2.90(3.5)=20.30(24,5) NO

> 4*5,5(6,5)=22(26) Wątpie aby NO doszło do 6.5 no chyba że państwa osi zła wywina w Iranie

> kwiatki.

jest tylko jeden mały problem- jak rozważasz zakup używki to życzę powodzenia - znalezienie pandy MJ w dobrym stanie i realnym przebiegiem i bezwypadkowej praktycznie graniczy z cudem grinser006.gif

Napisano

> Właśnie czytałem w internecie że te silniki to przy normalnej jeździe to spalaja nawet poniżej 4L

> jechałem Corsa 1.3 czyli ten sam silnik i średnie Łódź-Kołobrzeg czyli prawie 500km wyszło

> 3,3:) ,a biorąc pod uwagę że podaż na LPG stale rośnie to obecna cena ok 2.90 przestanie być

> realna... i zakończy sie na 3.5 Proste liczenie LPG 7x2.90(3.5)=20.30(24,5) NO

> 4*5,5(6,5)=22(26) Wątpie aby NO doszło do 6.5 no chyba że państwa osi zła wywina w Iranie

> kwiatki.

dodaj do tego, że paliwo to część kosztów eksploatacyjnych tylko, ale wiadomo, co kto lubi 20.GIF

Napisano

> jest tylko jeden mały problem- jak rozważasz zakup używki to życzę powodzenia - znalezienie pandy

> MJ w dobrym stanie i realnym przebiegiem i bezwypadkowej praktycznie graniczy z cudem

Ja szukałem swojej parę miesięcy i fartem udało się w fajnej wersji waytogo.gif niby pand na ulicach jest pełno a jak się chce kupić nie bitą z książką serwisową to nie ma wcale frown.gif Wszystko zależy ile kto ma czasu na kupienie autka 30.GIF

Napisano

> Ja szukałem swojej parę miesięcy i fartem udało się w fajnej wersji niby pand na ulicach jest

> pełno a jak się chce kupić nie bitą z książką serwisową to nie ma wcale Wszystko zależy ile

> kto ma czasu na kupienie autka

Jeszcze jedno- Ty szukałeś 1.2 tu dodatkowa trudność to znalezienie dobrego MJ - praktycznie bez szans

Napisano

> Jeszcze jedno- Ty szukałeś 1.2 tu dodatkowa trudność to znalezienie dobrego MJ - praktycznie bez

> szans

Nie Darku chciałem MJ lub 1.2 ale wymagania były

0. I WŁAŚCICIEL

1. NIE BITY

2. KSIĄŻKA SERWISOWA

3. Sprawdzenie wpisów w aso zlosnik.gif

Byłem w Sieradzu - była 1.2 bieda ale jak pan zobaczył że chcę sprawdzić przebieg i wpisy to się wycofał , Poznaniu była mocno trafiona i zrobiona na sztukę czytaj bezwypadkowa a kupiłem pod Wawą z przebiegiem ok 30tyś od Pana którego żona woziła nią dzieci do szkoły dzieci podrosły więc sprzedał pandę bo kupił jej nówkę punto z salonu więc po prostu trafiła mi się i tyle a okazało sie jeszcze że ma pełna elektrykę,klimatronika,i pokrowce na fotelach żeby dzieci nie brudziły nogami jedyny minus to znalazłem 2pln w cd biglaugh.gif

W zaprzyjaźnionym aso fiata stał MJ miał wszystko czego szukałem i dobrą cenę naprawdę się na nią napaliłem ale pogadałem z chłopakami z serwisu i okazało się że miał wymienianą 3 razy całą wiązkę elektryczną i dalej wracał non stop na warsztat bo coś było nie tak i nie byli w stanie tego znaleźć a miała 15 tysi przebiegu a innych MJ wartych uwagi w tym okresie nie było frown.gif

jeździ miśków pełno a do kupienia nie ma nic ludzie kręcą liczniki piszą bzdury i liczą że jak przyjedziesz do niego 300 km to na pewno kupisz screwy.gif a ja zajadam obiad i wracam zawiedziony do domu cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.