Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mocowanie tylnej belki do budy...

Featured Replies

Napisano

W marei rama tylnego zawieszenia zamocowana jest do budy w 4-ch punktach (tak ma marginesie, w dedrze integrale chyba jest identycznie cfaniaczek.gif).

Zauważyłem, że w tych miejscach jest luz. Podniosłem tył auta, "gibałem" drągiem za koło a belka się poruszała względem budy właśnie w miejscach tych mocowań. Tam są chyba jakieś poduszki?

Można to wymienić?

Kiego grzyba to nie jest na sztywno przymocowane tak jak przednie sanki? niewiem.gif

Pytam bo walczę z utrzymaniem kierunku jazdy... wahacze przednie wymienione, wszystkie łączniki też, na łożyskach zero luzu, zbieżność ustawiona i sprawdzona na 2 stacjach a ja bujam się od rowu do rowu (amory też sprawdzone i ok, na tylnych wahaczach nie widać żadnego luzu, chyba że tego nie będzie widać na szarpakach).

Napisano

Ściągasz zbiornik paliwa, ściągasz belkę, demontujesz wahacze, belka pod prasę, wypychasz stare poduszki, wprasowujesz nowe, składając warto dać nowe zestawy naprawcze wahaczy.

Pozdrawiam BAS

Napisano

ja to robiłem w puncie bez ściągania belki, odkręcałem ją jedynie i opuszczałem z jednej strony, wybijałem poduszki i wciskałem czymś podobnym do tego

285660334-tuleje_fiat2.jpeg

post-62894-14352515185251_thumb.jpeg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.