Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Porada prawno-motoryzacyjna

Featured Replies

Napisano

Sprawa wyglada tak:

Jeden z wiekszych sklepow tuningowych w Polsce, negocjuje cene zamowienia 8 szt amortyzatorow sportowych, wszystko przebiega ok, firma podaje swoja finalna kwote czyli 1420zl wraz z przesylka, ja jak baran dwukrotnie sie dopytuje czy to ostateczna podana przez sklep cena zawiera przesylke, towar czyli 8 amortyzatorow wraz ze sprezynami. Dostaje dwa razy odpowiedz ze tak, przelewam umowiona cene i wysylaja paczki, tak tez robie, po jakims czasie dostaje meila ze przelana kwota jest za mala i za taka cene nie wysla towaru, doplata abym dostal paczke to ~600zl boje_sie.gif

Co prawda aby nie byc stronniczy dostalem meila ze jak mi nie pasuja ich nowe warunki to oddadzą kase ale ja zamiast kasy chce miec towar

Telefon milczy jak dzwonie, kasy brak, co prawda kase i tak wyciagne od nich (zaznaczam jeden z wiekszych sklepow internetowych, sponsor wielu zlotow, wystaw, targow itp) najbardziej jednak boli stracony czas, da sie jakos to rozgryzc?

Calosc ustalen odnosnie cen itp byla prowadzona przez meile, mam dowody ze 2 razy pytalem sie o ceny i 2 razy dostalem odpowiedz, teraz wyszlo ze wszystko po przelaniu kasy sie nie zgadza

Napisano

> finalna kwote czyli 1420zl

łacze sie w "bulu" w sprawie tego zawiasu, ale mam pytanie merytoryczne - jaki to zawias, ze wyszedl koledze tak niski koszt ?

Napisano
  • Autor

> łacze sie w "bulu" w sprawie tego zawiasu, ale mam pytanie merytoryczne - jaki to zawias, ze

> wyszedl koledze tak niski koszt ?

zadna tajemnica, potrzebuje 8szt tylnych amortyzatorow do seata toledo ok.gif

Napisano

Znajdź inny sklep. Nic tak nie denerwuje, jak próba manipulacji klientem....

Napisano
  • Autor

> Znajdź inny sklep. Nic tak nie denerwuje, jak próba manipulacji klientem....

Juz znalazlem a ten sklep kazdemu odradzam ( na priv napisze szczegoly)

Najbardziej wkurza fakt ze 2 razy pytalem o cene meilowo i przelalem tyle co chcieli czyli zlozylem zamowienie a teraz to ja ponosze odpowiedzialnosc no.gif

Nawet pisemnego oswiadczenia o ktore prosilem aby mi wyslali ze wina lezy po ich stronie nie sa w stanie uczynic facepalm%5B1%5D.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.