Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CEWKA

Featured Replies

Napisano

Pytanie, do starych wyjadaczy!!!!

CZY WAM TEŻ TAK PADAJĄ CEWKI ZAPŁONOWE????

Wymieniłem 1 w sierpniu-na jakąś podróbkę za 50 plnów i dzisiaj wsiadłem do auta mojej serce.gif i znowu cewka!!!-śmiem domniemywać, bo objawy takie same - sej 1,1, mpi dynamic+seqent LPG- 150 tkm(10 tkm na lpg)

PZDR MAT

Napisano

> Pytanie, do starych wyjadaczy!!!!

> CZY WAM TEŻ TAK PADAJĄ CEWKI ZAPŁONOWE????

> Wymieniłem 1 w sierpniu-na jakąś podróbkę za 50 plnów i dzisiaj wsiadłem do auta mojej i znowu

> cewka!!!-śmiem domniemywać, bo objawy takie same - sej 1,1, mpi dynamic+seqent LPG- 150 tkm(10

> tkm na lpg)

> PZDR MAT

Nie ja mam 2 lata i nic sie nie dzieje .a też mam takie cus podrabiane

Napisano

niestety podróbka podróbce nie równa, lepiej zainwestować więcej kasy i kupić oryginał. Na zamiennikach można dwa razy więcej stracić

Napisano

> Pytanie, do starych wyjadaczy!!!!

> CZY WAM TEŻ TAK PADAJĄ CEWKI ZAPŁONOWE????

> Wymieniłem 1 w sierpniu-na jakąś podróbkę za 50 plnów i dzisiaj wsiadłem do auta mojej i znowu

> cewka!!!-śmiem domniemywać, bo objawy takie same - sej 1,1, mpi dynamic+seqent LPG- 150 tkm(10

> tkm na lpg)

> PZDR MAT

a jakie masz świece? może wieloelektronowe? bo przy nich cewki prędzej mogą powiedzieć papa

Napisano
  • Autor

> a jakie masz świece? może wieloelektronowe? bo przy nich cewki prędzej mogą powiedzieć papa

Uf...cewka padła, ale wcale się nie dziwie...przewody WN zostały mi w rekach, jak chciałem je zdemontować, świece NGK bez szału!!!W ogóle dziwię się, że ten pojazd jeszcze jeździł...HE HE, moja serce.gif nie była mi w stanie odp kto, co i kiedy tu robił, ja przez 2 lata wymieniłem tylko cewkę, a że jeździła 5 tkm rocznie, więc się nie zagłębiałem!!!

Do celu: kupiłem cewkę orginał, świece NGK, przewody NGK, wymieniłem, przy okazji wymyłem przepustnicę i filtr pow NEW i ...auto chodzi jak...cytuję Młodą-RAKIETA-tak poważnie zbiera się, nie muli, chodzi super-koszt naprawy160 plnów!!!

ps. sam byłem w szoku jak zaczęło jeździć, od razu je polubiłem, i to spalanie 6,8-7 lpg łoł!!!

PZDR MAT

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.