Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nubira do oceny ----- POZNAŃ

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> A tak z ciekawości, wiesz ile ona niby ma przebiegu ?

No niby na liczniku 146367 , po wyglądzie wewnątrz może tyle mieć , a dlaczego pytasz , cos wiesz o niej

Napisano

> No niby na liczniku 146367 , po wyglądzie wewnątrz może tyle mieć , a dlaczego pytasz , cos wiesz o

> niej

Tak tylko z ciekawości, bo zazwyczaj jak nie podaje ktoś przebiegu w ogłoszeniu to jest kosmicznie duży, wnętrze wygląda fajnie, ale wiadomo że każdy model auta zużywa się w innym tempie a na nubirach to ja się niestety nie znam. Ale powiem że na zdjęciach ładnie wygląda smile.gif

Napisano
jakby to byla kombi, to juz bym Ci mogl powiedziec, ze ja ogladalem, ale ze nie takiej szukam, to podpowiem: zobacz na drzewa ile maja lisci. ona stoi w komisie juz ponad 4 miesiace. jakby byla okazja, to by sie sprzedala...
Napisano

Do rzekomego full wypasu brakuje jej przynajmniej klimatronika i sterowania radiem na kierownicy. Cena wydaje z lekka przegięta za 1.6 bez gazu. Jeśli chodzi o stan to, sądząc ze zdjęć, wygląda całkiem "apetycznie"

Napisano

> jakby to byla kombi, to juz bym Ci mogl powiedziec, ze ja ogladalem, ale ze nie takiej szukam, to

> podpowiem: zobacz na drzewa ile maja lisci. ona stoi w komisie juz ponad 4 miesiace. jakby

> byla okazja, to by sie sprzedala...

Nawet jeśli cały opis to wszystko prawda, to jest za droga.

6 tyśi - poszła by w kilka dni.

Napisano

> siemka co powiecie o niej , może ktoś z Poznania ją opatrzy , będzie

> http://otomoto.pl/daewoo-nubira-1-6-2000r-salon-polska-klima-C20396826.html

Wygląda ładnie, ale sprzedaje komis i nawet nie wie co sprzedaje. Nubira nigdy nie miała 4x pp, z silnikami 2.0 są bogatsze wersje. Przebieg może być oryginalny sądząc po stanie fotel i kiery, nie wyglądają na wytarte.

Napisano
  • Autor

> jakby to byla kombi, to juz bym Ci mogl powiedziec, ze ja ogladalem, ale ze nie takiej szukam, to

> podpowiem: zobacz na drzewa ile maja lisci. ona stoi w komisie juz ponad 4 miesiace. jakby

> byla okazja, to by sie sprzedala...

Zgadza się stoi jakiś czas , po za tym znalazłem to auto wystawione jakoś na jesień i cena była 10200 zł , jak to zrozumieć , wiadomo rok jej przybył ale taka obniżka

Napisano

> Zgadza się stoi jakiś czas , po za tym znalazłem to auto wystawione jakoś na jesień i cena była

> 10200 zł , jak to zrozumieć , wiadomo rok jej przybył ale taka obniżka

To jest samochod do wyrwania od nich za 7-6.5k.

Troche juz tam stoi ,wiec da sie sporo utargowac ok.gif

Dobre sa te teksty o braku klimatronika, sterowania w kierownicy i pewnie jeszcze sauny w bagazniku biglaugh.gif

Za te pieniadze mozna kupic sredniej jakosci chinski skuter, a tu by klimatroniki w daewoo chcieli i zapas choinek zapachowych na rok . screwy.gif

Jedz zobacz, przejedz sie, posluchaj silnika i targuj....targuj.... targuj...... ok.gifbiglaugh.gif

Kazdy samochod warto kupic, kwestia ceny cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> To jest samochod do wyrwania od nich za 7-6.5k.

> Troche juz tam stoi ,wiec da sie sporo utargowac

> Dobre sa te teksty o braku klimatronika, sterowania w kierownicy i pewnie jeszcze sauny w bagazniku

> Za te pieniadze mozna kupic sredniej jakosci chinski skuter, a tu by klimatroniki w daewoo chcieli

> i zapas choinek zapachowych na rok .

> Jedz zobacz, przejedz sie, posluchaj silnika i targuj....targuj.... targuj......

> Kazdy samochod warto kupic, kwestia ceny

Dobrze mówisz mnie może to dziwne ale bajery nie interesują , ważne aby był nie bity i zadbany cena może być nawet wyższa niż średnia a gazu też nie lubię choć wiem że taka Nuba pali po mieście ok 11 L , tylko że ja mam do Poznania 200 km. a szkoda mi czasu zmarnowanego

Napisano

> To jest samochod do wyrwania od nich za 7-6.5k.

> Troche juz tam stoi ,wiec da sie sporo utargowac

> Dobre sa te teksty o braku klimatronika, sterowania w kierownicy i pewnie jeszcze sauny w bagazniku

> Za te pieniadze mozna kupic sredniej jakosci chinski skuter, a tu by klimatroniki w daewoo chcieli

> Jedz zobacz, przejedz sie, posluchaj silnika i targuj....targuj.... targuj......

> Kazdy samochod warto kupic, kwestia ceny

hmm.. nie żebym się czepiał, ale chyba nie zrozumiałeś kontekstu co koledzy z AK pisali.. ja to zupełnie inaczej zrozumiałem, że komis pisze o rzekomym wypasie gdzie bywały lepsze wersje wyposażenia w tym modelu... skromny.gif

Napisano

Jeździłem Nubirą parę lat, to może coś Ci doradzę..

Przede wszystkim daruj sobie silnik 1,6. Szukaj lepiej 2,0. Jest dużo lepszy, a nie pali dużo więcej.

Co do samego auta, to wątpię aby miało taki przebieg.

Fotel kierowcy jest mocno wytarty. Moja nubira przy sprzedaży miała prawie 220 kkm i fotel wyglądał duuużo lepiej. To jest na prawdę trwała tapicerka. Może nie najładniejsza, ale z pewnością trwała. Dlatego uważam, że przebieg jest o wiele wyższy. Chyba, że kierowca miał podklejony papier ścierny do tyłka.. to OK smile.gif

Aaa i jeszcze cena. Ona jest za droga. Taką NU możesz wyrwać za jakieś 5-6 tys. PLN max.

Napisano

> hmm.. nie żebym się czepiał, ale chyba nie zrozumiałeś kontekstu co koledzy z AK pisali.. ja to

> zupełnie inaczej zrozumiałem, że komis pisze o rzekomym wypasie gdzie bywały lepsze wersje

> wyposażenia w tym modelu...

Te lepsze wersje to tylko klimatronic zamiast ręcznej klimy, nic więcej nie było.

Miałem dwie nubiry i ta wygląda dokładnie na taki przebieg jak na liczniku, ale jest stanowczo za droga. Trzeba doliczyć jeszcze 500 zł za wymianę rozrządu i już się robi kosmicznie. Tak na marginesie to 1.6 w tym aucie to lipa, pomysł na kupno tak starej nuby to też lipa. To auto wymaga nieustannych zabiegów, żeby wszystko działało: tuleje wahaczy, łączniki stabilizatora, zamarzające nie wiedzieć czemu zamki, cieknąca maglownica, kłopoty z trakcją, te dzikie tarczobębny z tyłu to standard w każdym wieku tego auta, a w tak starym dojdzie jeszcze korozja progów, pewnie zaraz zacznie przeciekać nagrzewnica albo padnie kompresor klimy. Ja bym poszukał innego auta, jak ma być tanio to lanosa, może nie tak ładny i duży w środku, ale przy nubie jest wręcz pancerny.

Napisano
  • Autor

Dzieki wszystkim a szczególnie koledze --- jacek09 był obejrzał i to jest szrot , a na fotkach ładny i weż tu jedz kup a tu taka porażka

Napisano

Zwracalem uwage na to, ze sprzedawca chwali sie full wypasem, ktorego w tym aucie nie ma. Kupilem nie bita, nie malowana, nie rdzewiejaca nubire z klimatronikiem i zapasem choinek zapachowych na rok za mniejsze pieniadze facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

Z własnego doświadczenia - dwulitrowy silnik to podstawa. Co do szczegółów fotel mocno wytarty, może porównywalnie z moim - mam przejechane 250 tys., ale za to kierownica zużyta w niewielkim stopniu.

Chcesz kupić nubirę - poszukaj u chłopaków z kącika.

Napisano

najlepszy lanos, nubir i espero słabe som

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.