Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem

Featured Replies

Napisano

pacjent laguna I 99

objawy: czasami podczas jazdy i wrzuceniu na luz obroty idą w góre do 3 tyś, spadają po kilku minutach, po czym czasami operacja znów sie powtórzy sick.gifconfused.gif

zdarza sie to ostatnio dosyc czesto, krokowy byl wymieniany jesli to ma jakis związek

Napisano

> pacjent laguna I 99

> objawy: czasami podczas jazdy i wrzuceniu na luz obroty idą w góre do 3 tyś, spadają po kilku

> minutach, po czym czasami operacja znów sie powtórzy

> zdarza sie to ostatnio dosyc czesto, krokowy byl wymieniany jesli to ma jakis związek

Na początek wyczyścić przepustnicę. Chociaż bardziej mi to wygląda na problem z potencjometrem na niej.

Napisano
  • Autor

> Na początek wyczyścić przepustnicę. Chociaż bardziej mi to wygląda na problem z potencjometrem na

> niej.

potencjometrem? a gdzie go znajde?

dzis w ogole zaczeły mi obroty falowac, doslownie chwile temu jak przyjechalem, [motyla noga] angryfire.gifsciana.gif

Napisano

> potencjometrem? a gdzie go znajde?

Na przepustnicy pewnie.

> dzis w ogole zaczeły mi obroty falowac, doslownie chwile temu jak przyjechalem, [motyla noga]

Hmm, to może jednak nie przepustnica tylko ten silniczek krokowy? Włożyłeś tani zamiennik? One często są guano warte.

Napisano
  • Autor

> Na przepustnicy pewnie.

zapewne chodzi o taka mikroskopijn srubke :D

> Hmm, to może jednak nie przepustnica tylko ten silniczek krokowy? Włożyłeś tani zamiennik? One

> często są guano warte.

poki co nie stac mnie na oryginał gdyż jestem bezrobotny :D no nic bede kombinowal dalej

a jest taka mozliwosc ze poprostu czasami linka od gazu nie wraca i stad takie cos?

Napisano

> zapewne chodzi o taka mikroskopijn srubke :D

Raczej nie. Potencjometrem porusza linka od gazu. On jest na osi przysłony przepustnicy.

> poki co nie stac mnie na oryginał gdyż jestem bezrobotny :D no nic bede kombinowal dalej

> a jest taka mozliwosc ze poprostu czasami linka od gazu nie wraca i stad takie cos?

Też może być, zdarzały się zacierania tej linki.

Wejdź najlepiej na forum www.renaultlaguna.pl i poczytaj, może coś w manualach znajdziesz.

Napisano
  • Autor

> niestety, reklamuj silniczek...

[motyla noga] sciana.gifsick.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.