Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Słabe ogrzewanie nóg kierowcy

Featured Replies

Napisano

Wymieniłem kilka dni temu termostat i temperatura płynu jest OK. Ze środkowych nawiewów leci gorące powietrze. Ale na nogi kierowcy jakoś nie leci (oczywiście po wybraniu takiego strumienia). Jak próbowałem namacać gdzie to powietrze leci, to znalazłem takie miejsce gdzie wyczuwałem ciepło, które w ogóle nie skierowane było na nogi. Dzisiaj było u mnie -23st i nie wytrzymałem i zrobiłem zdjęcie pod kolumną kierownicy.

pod_kierownica800.jpg

Powietrze leci mi z tego miejsca, które zaznaczyłem. Czy czasem nie powinno być tam jakiegoś tunelu rozporowadzającego powietrze i kierującego na nogi? Czyżby (bez)wypadkowa historia tego pojazdu wskazywała że ktoś czegoś zapomniał przykręcić?

Prosze kolegów o sprawdzenie u siebie jak to wygląda.

Napisano

> Prosze kolegów o sprawdzenie u siebie jak to wygląda.

wygląda na to, że nie masz takiego wygłuszenia piankowego w którym są tunele rozprowadzające z tego punktu powietrze na nogi...

Napisano
  • Autor

> wygląda na to, że nie masz takiego wygłuszenia piankowego w którym są tunele rozprowadzające z tego

> punktu powietrze na nogi...

..no właśnie czułem że czegoś tam brakuje.... Ma któryś z kolegów zdjęcie tego elementu po wyciągnięciu?

Napisano

> ..no właśnie czułem że czegoś tam brakuje.... Ma któryś z kolegów zdjęcie tego elementu po

> wyciągnięciu?

No właśnie brakuje czarnego wygłuszenia piankowego w którym znajduje się tunel i wyprowadzenie ciepła na nogi na całej długości kolanowej poduszki powietrznej - ta pianka jest zainstalowana w miejscu twojej strzałki wink.gif

Napisano

> No właśnie brakuje czarnego wygłuszenia piankowego w którym znajduje się tunel i wyprowadzenie

> ciepła na nogi na całej długości kolanowej poduszki powietrznej - ta pianka jest zainstalowana

> w miejscu twojej strzałki

Tyle tylko że ta pianka jest tunelem (przynajmniej w moim składaku tak jest).

Dzisiaj z rana u siebie sprawdziłem i są to dwie kształtki z pianki, które tworzą kanał rozprowadzający powietrze. W dolnej części są otwory skierowane na dół.

Napisano

> Wymieniłem kilka dni temu termostat i temperatura płynu jest OK. Ze środkowych nawiewów leci gorące

> powietrze. Ale na nogi kierowcy jakoś nie leci (oczywiście po wybraniu takiego strumienia).

> Jak próbowałem namacać gdzie to powietrze leci, to znalazłem takie miejsce gdzie wyczuwałem

> ciepło, które w ogóle nie skierowane było na nogi. Dzisiaj było u mnie -23st i nie wytrzymałem

> i zrobiłem zdjęcie pod kolumną kierownicy.

> Powietrze leci mi z tego miejsca, które zaznaczyłem. Czy czasem nie powinno być tam jakiegoś tunelu

> rozporowadzającego powietrze i kierującego na nogi? Czyżby (bez)wypadkowa historia tego

> pojazdu wskazywała że ktoś czegoś zapomniał przykręcić?

> Prosze kolegów o sprawdzenie u siebie jak to wygląda.

jak chcesz to mogę Ci coś takiego podesłać grinser006.gif pewnie u mnie się znajdzie bo akurat mam crome na rozbiórce.

Napisano
  • Autor

> jak chcesz to mogę Ci coś takiego podesłać pewnie u mnie się znajdzie bo akurat mam crome na

> rozbiórce.

Odezwę się do Ciebie na PW.

Napisano

Witam, masz full skrzynkę na pw frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.