Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zamarzniete paliwo z Lukoila w Cz-wie...

Featured Replies

Napisano

zatankowalem wczoraj pol baku na Lukoilu w Cz-wie.... po 7h nie dalo sie juz odpalic Webasta...

to fotka po 15 min grzania filtra suszarka...

285723543-filtr.jpg

post-10101-14352515400109_thumb.jpg

Napisano

szczerze współczuje, ostatnio musiałem zmieniać wężyk paliwowy bo się przetarł wiec też nic przyjemnego w taki upał crazy.gif

Napisano

Zamarza nie tylko z Lukoila... zlosnik.gifU nas w robocie napęd nie chciał wcale leciec z nalewaka... sick.gif, ale woziłem napęd arktyczny tzw, do -40 stopni... ok.gif

Napisano
  • Autor

> szczerze współczuje, ostatnio musiałem zmieniać wężyk paliwowy bo się przetarł wiec też nic

> przyjemnego w taki upał

to tez nic - przekaznik glowny pradu po stacyjce tez zamarza... juz trzeci... bez grzania suszarka nie zalacza pradu - czy te gowna sa produkowane na plusowe temperatury tylko?

Napisano

> zatankowalem wczoraj pol baku

Winą są zbyt cienkie przewody do webasta, jedyne wyjście zamontować oddzielny zbiornik i zalewac go na "mocno minusowe temp." naftą.

WadA tego rozwiązania jest to , ze nafty/ON/OO zabraknie Ci zawsze w nocy daleko od stacji itp. zlosnik.gif

tomek

Napisano

W weekend holowalem znajomego po tym jak mu zamarzlo paliwo diesel z Lukoil, moze to tylko zbieg okolicznosci .......

Napisano
  • Autor

> W weekend holowalem znajomego po tym jak mu zamarzlo paliwo diesel z Lukoil, moze to tylko zbieg

> okolicznosci .......

troche mroz zelzal, moze uda mi sie to wyjezdzic, ale po dzisiejszej nocy filtr znow zaszedl parafina... sick.gif ale webasto zdolalo zdolalo jeszcze zassac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.