Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Katalog ze zdjęciami części - gdzie szukać ????

Featured Replies

Napisano

Czy spotkał się ktoś z katalogiem części samochodowych ( np. na płycie cd lub online ), żeby można było je wykorzystać w sklepie internetowym ? Kiedyś widziałem coś takiego (były tam zdjecia części do większosci popularnych samochodów) ale nie wiem jat teraz tego szukać. Może jakaś hurtownia motoryzacyjna coś takiego ma ?

Napisano
  • Autor

> IC ale wiesz ze zdjecia sa chronione prawami autorskimi?

No właśnie wiem i dlatego szukam takich któe można legalnie wykorzystać

Napisano

> No właśnie wiem i dlatego szukam takich któe można legalnie wykorzystać

to nie musisz szukac bo poprostu takowych nie ma. musial bys z kazda czescia uderzac do producenta

Napisano

> Czy spotkał się ktoś z katalogiem części samochodowych ( np. na płycie cd lub online ), żeby można

> było je wykorzystać w sklepie internetowym ? Kiedyś widziałem coś takiego (były tam zdjecia

> części do większosci popularnych samochodów) ale nie wiem jat teraz tego szukać. Może jakaś

> hurtownia motoryzacyjna coś takiego ma ?

Ale...Po co koledze coś takiego? Przecież chcąc coś w sklepie internetowym sprzedać trzeba to mieć. Robi się zdjęcie i po kłopocie...

Napisano
  • Autor

> Ale...Po co koledze coś takiego? Przecież chcąc coś w sklepie internetowym sprzedać trzeba to mieć.

> Robi się zdjęcie i po kłopocie...

1) niekoniecznie trzeba mieć na półce u siebie - wystarczy że jest to w firmie współpracującej i tak działa chyba 99% firm zajmujących się częściami - nawet większe hurtownie częsci mają na magazynach centralnych lub przerzucają między filiami. Wystarczy mieć podgląd stanów magazynowych i cen. Jak jest zamówienie to kilka kliknięć i jest tam gdzie trzeba

2) większość zdjeć na stronach i katalogach hurtowni , dystrybutorów się powtarza (kto ma z tym styczność to zapewnie zauważy). Nikt raczej nie robi zdjeć samodzielnie - raczej są to zdjecia np. z tecdoc, ecar (polcar) itp Pojedyńcze zdjecia robią tylko sprzedawcy używanych części.

Napisano

> Ale...Po co koledze coś takiego? Przecież chcąc coś w sklepie internetowym sprzedać trzeba to mieć.

> Robi się zdjęcie i po kłopocie...

icon_eek.gif no nie przesadzaj, sklep internetowy - jak i nawet zwykly motoryzacyjny sklep w Twoim miescie - nie musi miec calego swojego towaru na miejscu.. zwlaszcza sklep internetowy... bo i po co ? icon_eek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.