Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hak w CC z klimatyzacją

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

niestety wyszukiwarka się na mnie wypięła i nie chce współpracować, czy może ktoś podpowiedzieć w którym miejscu (jeśli w ogóle) znajduje się z przodu hak do podczepienia linki holowniczej w CC 1.1 z klimatyzacją? W zwykłym z tego co patrzyłem jest on w miejscu chłodnicy klimatyzacji zlosnik.gif

A jeszcze na domiar złego u mnie są nakładki zderzaków Abartha niewiem.gif

Napisano

Jest wkręcany w Pas przedni jak w CC SX

Jak przyglądniesz się zdjęciu to po lewej stronie zderzaka (strona kierowcy) w tym owalnym otworze nad czarną listwą jest mały otwór. Tam powinna być pierwotnie zaślepka i w to miejsce wkręca się hak.

Zderzak

Hak

I wiadomo wycięte kratki w zderzaku jak w wersji Suite ok.gif

SUITE

Napisano

> Witajcie,

> niestety wyszukiwarka się na mnie wypięła i nie chce współpracować, czy może ktoś podpowiedzieć w

> którym miejscu (jeśli w ogóle) znajduje się z przodu hak do podczepienia linki holowniczej w

> CC 1.1 z klimatyzacją? W zwykłym z tego co patrzyłem jest on w miejscu chłodnicy klimatyzacji

> A jeszcze na domiar złego u mnie są nakładki zderzaków Abartha

a z dokładnościa powinno to wygladać tak smile.gif

buda_cc

Napisano

Tak, bo to tylko wersje SX, SUITE itp miały to miejsce.

Rozglądnij się w ASO, alledrogo. Wiem, że kiedyś ktoś sprzedawał ten diwajs na centogiełdzie, ale to lata świetlne temu było.

Napisano

> Tak, bo to tylko wersje SX, SUITE itp miały to miejsce.

> Rozglądnij się w ASO, alledrogo. Wiem, że kiedyś ktoś sprzedawał ten diwajs na centogiełdzie, ale

> to lata świetlne temu było.

ja mam cały kpl do sprzedania smile.gif

Napisano
  • Autor

Okazuje się, że w CCS z klimatyzacją albo jest to jeszcze inaczej rozwiązane, albo w ogóle nie ma miejsca na hak. Za otworem, który wskazaliście u mnie jest chłodnica która pnie się aż do pasa przedniego niewiem.gif

W każdym bądź razie zaczepiłem linkę za wahacz i udało się padalca przeholować zlosnik.gif

Napisano

> Okazuje się, że w CCS z klimatyzacją albo jest to jeszcze inaczej rozwiązane, albo w ogóle nie ma

> miejsca na hak. Za otworem, który wskazaliście u mnie jest chłodnica która pnie się aż do pasa

> przedniego

> W każdym bądź razie zaczepiłem linkę za wahacz i udało się padalca przeholować

prosze foto tak to jest na 100 % lub powinno być w twoim przypadku .Stare przysłowie " Jak popiescisz to zmieścisz " wszystko smile.gif

http://imageshack.us/photo/my-images/18/dsc0337l.jpg/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.