Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana uszczelki pod pokrywa zaworow- pytanko

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Wymialem wlasnie uszczelke pod pokrywa zaworow w swoim 1.8 T no i jak to czesto bywa po skreceniu wszystkiego okazalo sie ze pare tajli mi zostalo w reku a nie powinno oslabiony.gifzlosnik.gif a mianowicie zapomnialem wlozyc spowrotem tych dwoch plastikowych elementow ktore sa na walku rozrzadu, tym nad korkiem wlewu oleju one chyba chronia przed tym zeby nie "tryskalo" jak sie otworzy korek no nie wiem.... wkazdym badz razie zapomnialem ich wlozyc mozna jezdzic bez tego ? czy czeka mnie powtorne rozkrecanie i czyszczonko

4c7dfffc8b58b459m.jpg

Dla swietego spokoju bym to wsadzil bo sie boje czy to czasem nie spowoduje ze cos z odmy bedzie na walek skapywalo albo czy walek bedzie mial jakies niedokladne smarownie chociaz teraz to chyba zabardzo portami trzese :D

Pozdrawiam Snowflake

Napisano

tzw oddzielacz oleju = rozkręcanie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

moge rozkrecic teraz to wsio i na tej samej uszczelce ponownie zlozyc czy nowa uszczelka ? kurka ze tez musialem zapomniec o tym oslabiony.gifzlosnik.gif

Napisano

> moge rozkrecic teraz to wsio i na tej samej uszczelce ponownie zlozyc czy nowa uszczelka ? kurka ze

> tez musialem zapomniec o tym

O ile nie dawałeś silikonu i nie odpalałeś, to można. Ja jednak dałbym szary silikon, bo jakość materiałów ostatnio spadła nawet w przypadku erlinga

Napisano
  • Autor

auto odpalilem i zrobilem nim jakies 50 km :/ bo dzisiaj do pracy przyejchalem, silikonu nie dawalem, takze zobacze jak bedzie odchodzic i dam silikon teraz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.