Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki wentylator

Featured Replies

Napisano

Witam,

dzisiaj w moim stilo rozleciał się wentylator nawiewu, szukam jakiegoś używanego, ale w opisach widzę, że jedno piszą do stilo z klimą manulaną, albo do stilo bez klimy... stąd moje pytanie - czy wentylator jest taki sam we wszystkich wersjach, czy faktycznie dla każdej wersji inny...

Napisano

sprawdzałeś w e-per old.gif

wersja z klimą czy bez

Napisano
  • Autor

> sprawdzałeś w e-per

> wersja z klimą czy bez

climatronic, wlasnie sprawdzam, ale wolalbym sie nie pomylic :/, przyznaje sie, pierwszy samochod, jakos trzeba sie do niego zabrac samemu.

Napisano
  • Autor

> climatronic, wlasnie sprawdzam, ale wolalbym sie nie pomylic :/, przyznaje sie, pierwszy samochod,

> jakos trzeba sie do niego zabrac samemu.

ok, widac silnik 46723511, do mojego 1.6, ale dodadtkowego opisu nt braku klimy, czy z climatronic nie zauwazylem / pozno juz tak, czy ja taki ciemny jestem :D

Napisano

tu masz coś takiego jakiś tekst

ten nr co podałeś to jest wentylator do wersji bez klimy

Napisano
  • Autor

> tu masz coś takiego jakiś tekst

raczej szukam uzywanego, 200 stowki to troche duzo, zaraz wymiana innych rzeczy i sie niezle ubiera

Napisano

> raczej szukam uzywanego, 200 stowki to troche duzo, zaraz wymiana innych rzeczy i sie niezle ubiera

Stilo ... przyzwyczaj się hehe.gif

Napisano

> Stilo ... przyzwyczaj się

Sorry za offtop, ale...:

Cieszcie sie ze nie macie Mondeo w dieslu. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Stilo ... przyzwyczaj się

heh może i tak być, już połamałem uchwyt plastikowy / tapicerke/ na przednich drzwiach, pieknie jak na początek... frown.gif

ale wracając do tematu / rozwieje ktos moje wątpliwości? czym różnią się te wentylatory i jak się nie naciąć na allegro / wiadomo - sprzedajacy też nie zawsze wie co ma i do czego konkretnie.

Napisano

> ale wracając do tematu / rozwieje ktos moje wątpliwości? czym różnią się te wentylatory i jak się

> nie naciąć na allegro / wiadomo - sprzedajacy też nie zawsze wie co ma i do czego konkretnie.

Do climatronika idzie wentylator z elektroniczną regulacją obrotów, poznasz po tym że wpina się w niego sporą wtyczkę z kilkoma kablami.

Natomiast manual i bezklimowe mają wentylator który ma wtyczkę na dwa kable taką od czoła.

Napisano
  • Autor

> Do climatronika idzie wentylator z elektroniczną regulacją obrotów, poznasz po tym że wpina się w

> niego sporą wtyczkę z kilkoma kablami.

> Natomiast manual i bezklimowe mają wentylator który ma wtyczkę na dwa kable taką od czoła.

dzięki!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.