Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chevrolet Evanda

Featured Replies

Napisano

czołem forumowicze. jestem szczęśliwym posiadaczem chevroleta Evandy (jednakowoż świeżym). Mam do Was pytanie. Czy wiecie, czy i ewentualnie gdzie można zakupić tło do zegarów na desce rozdzielczej. Standardowo są czarne, ale ostatnio widziałem białe tarcze i strasznie mi się podobają smile.gif

z góry piękne dzięki za odpowiedzi.

pzdr

Napisano

z tym tłem zegarów to do evandy na początku sprzedaży dawali takie standardowo z fabryki, dopiero jak pamiętam w roku modelowym MY05 zmienili na czarne. Owszem pamiętam że te z tym tłem były fajne aczkolwiek pewnie można takie coś samemu zrobić kupując zestawy to tuningu.

Napisano
  • Autor

> z tym tłem zegarów to do evandy na początku sprzedaży dawali takie standardowo z fabryki, dopiero

> jak pamiętam w roku modelowym MY05 zmienili na czarne. Owszem pamiętam że te z tym tłem były

> fajne aczkolwiek pewnie można takie coś samemu zrobić kupując zestawy to tuningu.

no właśnie szukałem, ale nigdzie nie mogę znaleźć.... macie może jakieś swoje miejsca gdzie można dostać coś takiego?

Napisano

> czołem forumowicze.

Czołem

Ja Ci dam oszpecać Evę kara.gif, nawet Chevrolet poszedł po rozum do głowy i zmienił na czarna Kolega chce festyn robić kara.gifkara.gif

Napisano
  • Autor

> Czołem

> Ja Ci dam oszpecać Evę , nawet Chevrolet poszedł po rozum do gowy i zmienił na czarna Kolega chce

> festyn robić

no nie festyn, podświetlenia nie będę ruszał smile.gif a widziałeś białe tarcze?

Napisano
  • Autor

> o i tak trzymać, ma kolega ładnie to nie psujemy

A mam do Was pytanko,

macie może jakąś instrukcję do Evandy? Ja nie posiadam, a bardzo by mi sie przydała

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.