Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Focus I 1.8 16 V pierwsza awaria?

Featured Replies

Napisano

Jako, że jestem nowy więc może powtórze zlosnik.gif

Foka przestała wczoraj jeździć icon_rolleyes.gif znaczy sie po lekko mocniejszym wcysnięciu pedału przyśpieszenia oink.gif czyt. gazu zaczeła prychać dlawić się- chodzić tak jakby na 3cyl. oslabiony.gif po upuszczeniu gazu jest lepiej ale co to za jazda na 1/10 gwizdka oslabiony.gif

Wujek google mówi, że prawdopodobnie cewka zapłonowa, ale chciałbym u Was zasięgnąć opini..

Jeżeli tak, to kupować orginał? czy np. taka cewka firmy Beru nie będzie złym wyborem? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> tak jakby cewka.

> Beru jest OK

ale tak nagle, bez wczesniejszych oznak niewiem.gifzlosnik.gif

Napisano

> ale tak nagle, bez wczesniejszych oznak

One tak mają. Ot po prostu czasami umiera jedna sekcja i nawet sama cewka się tego nie spodziewa zlosnik.gif.

Napisano

mnie też poleciała cewka w tym samym silniku, tyle, że u mnie wkręcenie na obroty (z bólami oczywiście) dawało jakiś w miarę rozsądny efekt

Napisano
  • Autor

> One tak mają. Ot po prostu czasami umiera jedna sekcja i nawet sama cewka się tego nie spodziewa .

mam nadzieję, że to tylko to grinser006.gif

ot pierwsze uroki posiadania forda irked.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> mnie też poleciała cewka w tym samym silniku, tyle, że u mnie wkręcenie na obroty (z bólami

> oczywiście) dawało jakiś w miarę rozsądny efekt

u mnie też się jakoś wrkęci - z tym, że to jakoś to przy różnych efektach dźwiękowych i innych grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> One tak mają. Ot po prostu czasami umiera jedna sekcja i nawet sama cewka się tego nie spodziewa .

winna okazała się cewka, choć może i nie zlosnik.gifale wymieniłem cewkę oraz świece zlosnik.gifstare okazały się jeszcze nigdy od nowości nie wymieniane i miały szczeliny ok 3 mm icon_eek.gifzlosnik.gif

Znalazłem jedną niepokojącą mnie rzecz, mianowicie przy akumulatorze jest przypięty do niczego nie przykręcony jakby czujnik od wentylatorów niewiem.gifoslabiony.gif wchodzą w niego 2 przewody a zakonczony jest gwintem, czyli jakby powinien byś gdzieś być wkręcony. Co dziwne wentylatory chodzą i się włączaja. Zresztą zrobie zdjęcia i stworze nowy wątek zlosnik.gif

Napisano

> Znalazłem jedną niepokojącą mnie rzecz, mianowicie przy akumulatorze jest przypięty do niczego nie

> przykręcony jakby czujnik od wentylatorów wchodzą w niego 2 przewody a zakonczony jest

> gwintem, czyli jakby powinien byś gdzieś być wkręcony. Co dziwne wentylatory chodzą i się

> włączaja. Zresztą zrobie zdjęcia i stworze nowy wątek

Może miałeś kiedyś klimatyzację zlosnik.gif. Załóż wątek z fotkami, się obada wink.gif.

Napisano
  • Autor

> Może miałeś kiedyś klimatyzację . Załóż wątek z fotkami, się obada .

własnie miałem i nie działa, oslabiony.gif ale facet który sprowadził to auto zobowiązał się, że to naprawi bo jak je sciagał to było że klima jest nabita i odgrzybiona sick.gifoslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.