Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

części motocyklowe

Featured Replies

Napisano

potrzebuje kupić amortyzatory tylne do hondy CB 500, pytanie czy poza serwisem można kupić takie nowe amorki?

Czy w ogóle występują zamienniki do oryginalnych części? w serwisie nowe amory ponad 1600zl sciana.gif

Napisano

> potrzebuje kupić amortyzatory tylne do hondy CB 500, pytanie czy poza serwisem można kupić takie

> nowe amorki?

> Czy w ogóle występują zamienniki do oryginalnych części? w serwisie nowe amory ponad 1600zl

Masz jakiś numer tej części czy coś? Spróbuję się coś dowiedzieć - w temacie Hondy może dam rade smile.gif

Napisano

> potrzebuje kupić amortyzatory tylne do hondy CB 500, pytanie czy poza serwisem można kupić takie

> nowe amorki?

> Czy w ogóle występują zamienniki do oryginalnych części? w serwisie nowe amory ponad 1600zl

czyli 1/4 ceny motocykla. Kup coś z rozbitka i będzie OK:) to nie prom kosmiczny tylko lowendowy motocykl dla początkujących.

Napisano

> nowe amorki?

Podaj dane rok produkcji dokładnie jaki model . Jutro sprawdzę za ile mogę załatwić.

Napisano
  • Autor

> Podaj dane rok produkcji dokładnie jaki model . Jutro sprawdzę za ile mogę załatwić.

to chyba to:

moja honda to CB500 z 97r PC-32

285803124-amorki.JPG

post-12991-14352515736361_thumb.jpg

Napisano

> to chyba to:

> moja honda to CB500 z 97r PC-32

Jutro w pracy sprawdzę co i jak.

Napisano
  • Autor

znalazłem nówki amorki do mej hondy w cenie baardzo atrakcyjnej w porównaniu do oryginału: linka

z warsztatu dostałem opinie, że lepiej kupić używkę (firma chyba Show) niż ten (podobno) marnej jakości zamiennik... hmm.gif

możliwe to żeby nowa część była gorsza od używki? icon_eek.gif

Napisano

> znalazłem nówki amorki do mej hondy w cenie baardzo atrakcyjnej w porównaniu do oryginału: linka

> z warsztatu dostałem opinie, że lepiej kupić używkę (firma chyba Show) niż ten (podobno) marnej

> jakości zamiennik...

> możliwe to żeby nowa część była gorsza od używki?

Rodzi się podstawowe pytanie - skąd będziesz wiedział, w jakim stanie jest używka i i le wytrzyma? grinser006.gif

Oczywiście, zapewnienia sprzedającego, że sprzęt wyjechał z salonu i się wysypał - pomijamy. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Rodzi się podstawowe pytanie - skąd będziesz wiedział, w jakim stanie jest używka i i le wytrzyma?

> Oczywiście, zapewnienia sprzedającego, że sprzęt wyjechał z salonu i się wysypał - pomijamy.

nie no nie wiem, nie znam się kompletnie frown.gif

ale zakładam, że warsztatowi zwisa jaki amor ja kupie żeby mi wstawił - na amorkach (raczej) nie zarabia...

Może chodzi o jakoś materiałów użytych w oryginałach, o to że oryginał został specjalnie obliczony przez producenta do tego konkretnego motocykla hmm.gif

i że jak nawet amor zdechł to można go zregenerować (być może) hmm.gif

Napisano

W Klubie CB500 polecają Hagony... a także używki od Hondy CB 750...

Napisano
  • Autor

> W Klubie CB500 polecają Hagony... a także używki od Hondy CB 750...

no właśnie mnie zastanawia ten patent z wkładaniem amorków od kompletnie innego motocykla, większego, cięższego...

czy taki manewr nie zmienia kompletnie charakterystyki zawieszenia, raczej nie na lepszą... hmm.gif

Napisano

> Jutro w pracy sprawdzę co i jak.

Niestety nie znalazłem ani jednej oferty. crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.