Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

warszawski bazar motocyklowy

Featured Replies

Napisano

motobazar w niedziele odbędzie sie na służewcu.

czy ktoś może był już na poprzednich bazarach? zastanawiam się czy warto się wybrać czy też wystawiane jest samo używane badziewie?

Napisano

> motobazar w niedziele odbędzie sie na służewcu.

> czy ktoś może był już na poprzednich bazarach? zastanawiam się czy warto się wybrać czy też

> wystawiane jest samo używane badziewie?

Sa wystawiane tez nowe rzeczy,ubrania motocyklowe czesci itp.

Napisano

> motobazar w niedziele odbędzie sie na służewcu.

> czy ktoś może był już na poprzednich bazarach? zastanawiam się czy warto się wybrać czy też

> wystawiane jest samo używane badziewie?

sa tez nowe rzeczy, ale czy warto ?? hmmm ....

tak czy siak ja sie wybieram ok.gif

Napisano

> Sa wystawiane tez nowe rzeczy,ubrania motocyklowe czesci itp.

No właśnie od dłuższego czasu Motobazar w Warszawie bardziej przypomina dawny Stadion Dziesięciolecia tyle że z ciuchami motocyklowymi a coraz mniej jest ciekawych motocykli.

Dla mnie osobiście najciekawsze widoki to Zundapp wyciągnięty gdzieś z bagna.

Muszę się wybrać na Moto weteran bazar do Łodzi - tam podobno więcej takich obrazków.

Napisano

Ceny ciuchów maja przeważnie takie same albo nawet ciut wyższe od sklepowych, mówię na podstawie rękawiczek

Napisano

> No właśnie od dłuższego czasu Motobazar w Warszawie bardziej przypomina dawny Stadion

> Dziesięciolecia tyle że z ciuchami motocyklowymi a coraz mniej jest ciekawych motocykli.

> Dla mnie osobiście najciekawsze widoki to Zundapp wyciągnięty gdzieś z bagna.

> Muszę się wybrać na Moto weteran bazar do Łodzi - tam podobno więcej takich obrazków.

to się mozesz zdziwić

Napisano

> Ceny ciuchów maja przeważnie takie same albo nawet ciut wyższe od sklepowych, mówię na podstawie

> rękawiczek

czasem coś można stargować, generalnie plus taki że wszystkie kaski i ciuchy w jednym miejscu masz

Napisano

jasne , że plus ale raczej nie można liczyć, że jak bazar to taniej..bym powiedział drożej smile.gif.

Rękawiczki wytargowałem do ceny sklepowej smile.gif dłużej już mi się nie chciało gadać ... btw szukałem konkretnego modelu bo super mi pasowały a żona zgubiła mi jedną zlosnik.gif

Napisano

> Ceny ciuchów maja przeważnie takie same albo nawet ciut wyższe od sklepowych, mówię na podstawie

> rękawiczek

Najbardziej znana technika "kupowania" na motobazarze:

1. Pojedz na bazar

2. Przymierzaj, spisuj marki, modele, rozmiary które Cię interesują/pasują na Ciebie.

3. Po powrocie do domu kup w/w w necie (alledrogo lub sklepach internetowych), bo w 90% przypadkow bedzie taniej...

4. Ewentualnie miej przy sobie jakiegos smartfona/netbooka z dostępem do netu i sprawdzaj na bieżąco ceny w necie. A nóż trafisz coś taniej na bazarze ok.gif

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.