Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przyciemnianie szyb laminat

Featured Replies

Napisano

witam

Za renowacje felg o które pytałem zaraz sie zabieram a teraz pytam o przyciemnianie szyb.

W okolicy robi to chłopaczek i za moje a4 b5 kombi chce ok 350zł za wszystki szyby oprócz przedniej (jednak drzwi przednie daruje sobie), robi to folią termokurczliwą.

Myśle ze cena przyzwoita ?? aha, widziałem jak robi i nie odbiega to od super fachowców np. tych z miedzianki ( okoliczni wiedza o kogo chodzi).

Jednak ja lubie sam różne rzeczy robić choć wychodzi to podobnie cenowo no i jakościowo.

Mam takie pytanie, ponoć do spryskiwania szyby używa jakiegoś specjalnego płynu (i podobne nie jest to mieszanka wody i płynu do garów)?? jakiego? wie ktoś?

Jakieś dodatkowe rady?

aha, on nie wyciąga szyb tylko docina troszke wiecej i wpycha pod uszczelki grinser006.gif

Napisano

> witam

> Za renowacje felg o które pytałem zaraz sie zabieram a teraz pytam o przyciemnianie szyb.

> W okolicy robi to chłopaczek i za moje a4 b5 kombi chce ok 350zł za wszystki szyby oprócz przedniej

> (jednak drzwi przednie daruje sobie), robi to folią termokurczliwą.

> Myśle ze cena przyzwoita ?? aha, widziałem jak robi i nie odbiega to od super fachowców np. tych z

> miedzianki ( okoliczni wiedza o kogo chodzi).

> Jednak ja lubie sam różne rzeczy robić choć wychodzi to podobnie cenowo no i jakościowo.

> Mam takie pytanie, ponoć do spryskiwania szyby używa jakiegoś specjalnego płynu (i podobne nie jest

> to mieszanka wody i płynu do garów)?? jakiego? wie ktoś?

> Jakieś dodatkowe rady?

> aha, on nie wyciąga szyb tylko docina troszke wiecej i wpycha pod uszczelki

boczne szybki to maly pikus najgorsza tylna, jesli masz dobra folie to dasz rade rozwin rolke foli z tylu auta przyloz do szyby i wytnij ksztalt spsikaj troche szybke ( zewnatrz) poloz folie bez odklejania jeszce wartstwy z klejem poprostu przyloz na wode i podgrzewaj opalarka, dzieki temu folia juz ci sie troszke wyformuje co do szyby i potem jak wskoczysz do srodka bedzie latwiej,

ja uzywalem zawsze mieszanke wody z plynem do garow grinser006.gif

Napisano

Kup sobie z 15mb folii, tylko nie chińskiej i próbuj próbuj...

To nie takie proste jak się wydaje wink.gif

Napisano

> witam

> Za renowacje felg o które pytałem zaraz sie zabieram a teraz pytam o przyciemnianie szyb.

> W okolicy robi to chłopaczek i za moje a4 b5 kombi chce ok 350zł za wszystki szyby oprócz przedniej

> (jednak drzwi przednie daruje sobie), robi to folią termokurczliwą.

> Myśle ze cena przyzwoita ?? aha, widziałem jak robi i nie odbiega to od super fachowców np. tych z

> miedzianki ( okoliczni wiedza o kogo chodzi).

> Jednak ja lubie sam różne rzeczy robić choć wychodzi to podobnie cenowo no i jakościowo.

> Mam takie pytanie, ponoć do spryskiwania szyby używa jakiegoś specjalnego płynu (i podobne nie jest

> to mieszanka wody i płynu do garów)?? jakiego? wie ktoś?

> Jakieś dodatkowe rady?

> aha, on nie wyciąga szyb tylko docina troszke wiecej i wpycha pod uszczelki

Zeszłego lata walczyłem z najtańszą folią z alle i tylną szybą w kombi.

Poległem.

Ani suszarka, ani opalarka, ani płyn do naczyń na szybie nie pomagały.

Czyli z g...na bata nie ukręcisz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.