Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowa 3

Featured Replies

Napisano

Witam,jako ze mam niedaleko salon BMW postanowilem podjechać i pomacać nowa 3 smile.gif macanie zakonczylo sie jazda próbną i totalną miłoscia do tego modelu.Jezdzilem wersja 328 posiadajaca 245 km pod maska i moment 350 nm,silnik jednym slowem rewelacja:) Mozna by sie długo zachwycac i chwalic ale szczerze polecam wycieczke do salonu zeby samemu wyrobic sobie zdanie. pozdrawiam maciejka

Napisano

Ale to 4 gary turbo. Napewno jezdzi fajnie, ale to juz nie to z czego bmw do tej pory slyneło - R6. Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo nie testowalem nowej 3.

Apropos - jak wrażenia dzwiekowe z pracy silnika ? Opisz cos wiecej grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ale to 4 gary turbo. Napewno jezdzi fajnie, ale to juz nie to z czego bmw do tej pory slyneło - R6.

> Tak przynajmniej mi sie wydaje, bo nie testowalem nowej 3.

> Apropos - jak wrażenia dzwiekowe z pracy silnika ? Opisz cos wiecej

owszem 4 gary plus turbinka i jezeli chodzi o efekty dzwiekowe sa niestety mizerne,jezeli auta sie nie cisnie pod czerwona kreske to panuje cisza :/ a jak juz sie piluje to dzwiek nie powala na kolana ot duzy minus za to ale z drugiej strony cenny nizsze w porownaniu do poprzednich modeli

Napisano

> Witam,jako ze mam niedaleko salon BMW postanowilem podjechać i pomacać nowa 3 macanie zakonczylo

> sie jazda próbną i totalną miłoscia do tego modelu.Jezdzilem wersja 328 posiadajaca 245 km pod

> maska i moment 350 nm,silnik jednym slowem rewelacja:) Mozna by sie długo zachwycac i chwalic

> ale szczerze polecam wycieczke do salonu zeby samemu wyrobic sobie zdanie. pozdrawiam maciejka

150 kawałków za przerośniętego kompakta? spineyes.gif

Napisano
  • Autor

> 150 kawałków za przerośniętego kompakta?

gdybym mial to bym dal bez zastanowienia smile.gif

Napisano

Spojrzales moze jakie spalanie wykazywal komp ? Bo dane katalogowe sa icon_eek.gif

Napisano

> Ale to 4 gary turbo. Napewno jezdzi fajnie, ale to juz nie to z czego bmw do tej pory slyneło - R6.

Dokładnie niestety nawet BMW przegrało z ekologią buu.gif , R6 to jednak R6 , chociaż zyskało na tym o wiele niższe spalanie , przy tym mając lepsze osiągi . Mi się nowa 3 podoba , jednak te nowe BMW nie mają duszy tak jak E28, E30 czy E36 jeszcze ... potem już niestety gdzieś to znikło zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

> Spojrzales moze jakie spalanie wykazywal komp ? Bo dane katalogowe sa

podczas mojej jazdy srednie spalanie to 12 litrow

Napisano

> podczas mojej jazdy srednie spalanie to 12 litrow

A byla to jazda w stylu?

Napisano
  • Autor

> A byla to jazda w stylu?

dosyc ostra smile.gif

Napisano

> dosyc ostra

No to claps.gif dla BMW waytogo.gif 12 przy dosyc ostrej jezdzi 250konnym wozem ok.gif

Napisano

Czas ma pojeżdżawkę M3... zlosnik.gif

Z wrażenia, popuścisz slinka.gif

Napisano
  • Autor

> Czas ma pojeżdżawkę M3...

> Z wrażenia, popuścisz

czas na kupno smile.gif

Napisano

> czas na kupno

Zanim kupisz, naucz się jeździć takim potworem. Alternatywą jest spokojna jazda i częste wyjazdy na "pojeżdżawki" np ułęż, kielce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.