Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

śmierdzi paliwem i większe spalanie

Featured Replies

Napisano

Jak wyżej, punciak II 1.2 60km 2000 rok, ostatnio zauważyłem większe zużycie paliwa i trochę zalatuje paliwem na zewnątrz auta, najbardziej jak otworzę bagażnik to czuć paliwko... z boku autka i przy kołach tylnich również, podwozie suche, nie widać żadnych wycieków, w aucie wszystko wymieniane na bieżąco, sprawdziłem ecuscanem i zero błędów, sonda sprawdzona na stacji i idealnie pokazuje, bak wymieniony 4 lata temu, pod autem nie ma żadnych plam, co to może być? swiece, filtr i kable nowe, olej nowiutki, dużo by tego wymieniac, UPG robiona 2 lata temu oraz kompletny rozrząd, nowy płyn chłodniczy... ostatnio nawet wyczysciłem cała przepustnice z krokowcem, oraz wymontowałem wtryskiwacze i również je wyczysciłem, juz sam nie wiem bo jeżdząc tylko po miescie za 40zł (litr za 5,63zł) przejezdzam ledwo niecałe 70-80km... jakies sugestie? kiedys wydawało mi sie za palil o wiele mniej... od 3 lat w lato kulam się na 17 calach ze stilo i nigdy nie miałem jakotako większego spalania z tego powodu akurat... pozdro

Napisano

przejrzyj dobrze wezyk z powrotu, moze leciutko puszczac, plamy nie widac ale smierdzi a i do 3-4l /100km moze tedy wylac

Napisano

> przejrzyj dobrze wezyk z powrotu, moze leciutko puszczac, plamy nie widac ale smierdzi a i do 3-4l

> /100km moze tedy wylac

W PII 1.2 nie ma powrotu paliwa do zbiornika.

Napisano
  • Autor

> W PII 1.2 nie ma powrotu paliwa do zbiornika.

tez mi się tak wydaje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.