Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gdzie trzymacie 2oo?

Featured Replies

Napisano

Cześć. Tak się zapytać chciałem czy przy zakupie motocykla każdy z Was miał gdzie przechowywać/przezimować/przenocować 2oo czy nie myśleliście o tym?

Część z Was ->z domków ->nie ma problemu - jest garaż -jest git 893goodvibes.gif

ale co zrobić gdy mieszka się w bloku a nie ma w okolicy żadnego garażu do wynajęcia? confused.gif

Gdyby był to skuterek to nie ma problemu niech stoi cały dzień(i tak było), ew, na zimę u kogoś znajomego przezimować czy w piwnicy wtoczyć sprzęt przykryć kocem i jest sprawa załatwiona

Trzymacie sprzęty "pod blokiem" czy jakieś inne pomysły?

Może macie AC i macie w głębokim poważaniu co się stanie z motocyklem?

Chętnie poczytam Wasze wypowiedzi.

Napisano

Ja mam garaż więc problemu nie ma, ale widziałem kolegę kolegi który zimował moto w piwnicy w bloku zlosnik.gif jak on go tam wtaszczył to nie wiem spineyes.gif

Napisano

> ale co zrobić gdy mieszka się w bloku a nie ma w okolicy żadnego garażu do wynajęcia?

Miejsce na moto na osiedlu ok.gif

Napisano

w sezonie parkimg osiedlowy 90 pln za miesiac a zima przechowalnia cena podobna.

Napisano

na codzien na parkingu strzezonym

jak jade do rodzinki to normalnie pod blokiem

na zime do garazu

Napisano

mam to szczęście że mam garaż

wielostanowiskowy pod blokiem

stawiam moto za autem pod ścianą, a jak chcę wyjechać muszę przepchnąć auto smile.gif

na trzymanie na powietrzu bym się nie zdecyował-szukałbym garażu do wynajęcia, nawet z kimś na spółkę

popytaj na forach motocyklowych z Twego miasta- u mnie na facebooku lub lub na forum co trochę ludzie wrzucają info

Napisano

garaż cool.gif nawet dawałem foto jak się miesci z autkiem

ale mam problem hmmm zonka tez chce moto i chyba się z autkiem trzeba będzie rozstać biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> garaż nawet dawałem foto jak się miesci z autkiem

> ale mam problem hmmm zonka tez chce moto i chyba się z autkiem trzeba będzie rozstać

Widziałem, sam chciałbym taką możliwość, ale znajdź tu kurna wolny garaż w Pyskowicach. Trzeba będzie troche osób pozaczepiać to pewnie czegoś się dowiem alien.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.