Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

naklejka Schumacher wymiary

Featured Replies

Napisano

Hej Panowie!!!

Ma ktoś wymiary takowej naklejki, którą przylepiali na tylną klapę w sejkach wer. Schumacher??? albo w jakichś wektorach czy czymś podobnym....

dostać taką naklejkę na allegro to cud, więc kumpel obiecał mi że coś mi wytnie ale mam tylko zdjęcie od kol. Brokera a w Tychach ani jednego egzemplarza z naklejką........ tzn jest jeden ale bez niej:)

285893720-SES1.jpg

post-25211-14352516083733_thumb.jpg

Napisano

Skoro masz zdjęcie z zamkiem to wystarczy odłożyć zamek x razy na długość naklejki i y razy na wysokość. Zakładając, że masz wymiary zamka pomnożysz ilośc odmierzonych razy przez średnicę zamka i bardzo ładnie wyjdą wymiary.

Mam nadzieję, że zrozumiałeś o co mi chodzi spineyes.gif

Mi z tego zdjęcia wychodzi coś około 265 x 55 mm(wymiary które zaznaczyłeś). Ale tak jak mówię nie mam Schumachera i bazuję tylko na zdjęciu które wrzuciłeś wink.gif

P.S. Jak chcesz to mogę Ci wyciąć z tego zdjęcia naklejkę, ale podeślij mi na PRIV zdjęcie w lepszej jakości bo z tej ciężko coś wymodzić.

Napisano
  • Autor

Serdeczne dzięki... nie pomyślałem o proporcjach smile.gifok.gif

myślałem, że ktoś tu na forum ma ori Schumachera ale chyba widocznie się pomyliłem...

a jeśli chodzi o naklejkę to szczerze dziękuję za propozycję... kumpel z Tychów spróbuje mi ją zrobić... tylko potrzebował wymiarów tej lepki... ale będę pamiętał jakby się coś zmieniło smile.gif

PS. A tak się jeszcze zastanawiamy czy ten jasny kolor autografu jest szary czy biały confused.gif

EDYTA: OK wg Epera naklejka jest czerwono-srebrna i kosztuje ok 200 zł... facepalm%5B1%5D.gif Fiat mi zrobił 033102bebe_1_prv.gif

Napisano

jutro Ci pomierzę tą naklejkę ok.gif swoją drogą myślałem, że dostać ją to nie problem...

Napisano

ja mam oryginalnego schumi grinser006.gif

tak to wygląda u mnie:

64910458.jpg

20089524.jpg

53069047.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.