Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Multiwagon - Hak holowniczy - montaż i problemy ...

Featured Replies

Napisano

Witam,

Byłem dziś na montażu haka holowniczego do stilacza.....i okazało się że bez cięcia blachy się nie obędzie, mimo że miało być bez takich operacji (tak zapewnia producent - firma Steinhof)

Oczywiście ze względu na wysoce prawdopodobną inwazję rudego operacja została przerwana....

Pytanie do Was, drodzy właściciele stilaczy.....czy wiecie jaki hak powinien być zamontowany aby nie ciąć tylnego pasa ?

Toż to zakrawa na jakiś absurd.....

Z góry dziękuję za pomoc w ogarnięciu tematu.. ok.gif

Napisano

> Witam,

> Byłem dziś na montażu haka holowniczego do stilacza.....i okazało się że bez cięcia blachy się nie

> obędzie, mimo że miało być bez takich operacji (tak zapewnia producent - firma Steinhof)

> Oczywiście ze względu na wysoce prawdopodobną inwazję rudego operacja została przerwana....

> Pytanie do Was, drodzy właściciele stilaczy.....czy wiecie jaki hak powinien być zamontowany aby

> nie ciąć tylnego pasa ?

> Toż to zakrawa na jakiś absurd.....

> Z góry dziękuję za pomoc w ogarnięciu tematu..

Czesc

U mnie siedzi Westfalia demontowalna i nie widzialem zeby tam bylo cos ciete....

Napisano

> Witam,

> Byłem dziś na montażu haka holowniczego do stilacza.....i okazało się że bez cięcia blachy się nie

> obędzie, mimo że miało być bez takich operacji (tak zapewnia producent - firma Steinhof)

> Oczywiście ze względu na wysoce prawdopodobną inwazję rudego operacja została przerwana....

> Pytanie do Was, drodzy właściciele stilaczy.....czy wiecie jaki hak powinien być zamontowany aby

> nie ciąć tylnego pasa ?

> Toż to zakrawa na jakiś absurd.....

> Z góry dziękuję za pomoc w ogarnięciu tematu..

Ja po wstępnej przymiarce Bosal-a nie stwierdziłem aby trzeba było cokolwiek ciąć ... w sobotę jak czas pozwoli montaż także mogę da zna z pola walki.

P.S. Na pewno masz hak od MW a nie 3/5d ?

Napisano
  • Autor

> Ja po wstępnej przymiarce Bosal-a nie stwierdziłem aby trzeba było cokolwiek ciąć ... w sobotę jak

> czas pozwoli montaż także mogę da zna z pola walki.

> P.S. Na pewno masz hak od MW a nie 3/5d ?

Na 100% multiwagon, Przymiarka robiona była w warsztacie naszego AK kolegi - Kuner'a.Więc to nie tylko moje...a raczej głównie jego obserwacje frown.gif

O taki

Będę wdzięczny za relacje, gdyż nie ukrywam że chciałbym ten hak zamontować wink.gif

Napisano
  • Autor

> Czesc

> U mnie siedzi Westfalia demontowalna i nie widzialem zeby tam bylo cos ciete....

Tutaj ewidentnie nie było opcji montażu bez cięcia :/

Napisano

> Na 100% multiwagon, Przymiarka robiona była w warsztacie naszego AK kolegi - Kuner'a.Więc to nie

> tylko moje...a raczej głównie jego obserwacje

> O taki

> Będę wdzięczny za relacje, gdyż nie ukrywam że chciałbym ten hak zamontować

OK. jak czas pozwoli i znajdę chwile to zdam relację

Napisano

> Tutaj ewidentnie nie było opcji montażu bez cięcia :/

Jak nie zapomne jutro rano pojade do pracy z aparatem i postaram sie zrobic kilka fotek (jak chcesz oczywiscie). Wszystko tez zalezy od pogody :/

Napisano
  • Autor

> Jak nie zapomne jutro rano pojade do pracy z aparatem i postaram sie zrobic kilka fotek (jak chcesz

> oczywiscie). Wszystko tez zalezy od pogody :/

tak jak napisałem koledze wyżej , chce chce, bardzo poproszę smile.gif

Wszystkie relacje mile widziane. Hak musi być...jak nie, to krzywdy mu nie zrobię cięciem blachy i będziemy musieli sie rozstać frown.gif

Napisano

> tak jak napisałem koledze wyżej , chce chce, bardzo poproszę

> Wszystkie relacje mile widziane. Hak musi być...jak nie, to krzywdy mu nie zrobię cięciem blachy i

> będziemy musieli sie rozstać

CZesc!

Tak jak obiecalem, choc pogoda nie rozpieszcza dzisiaj zrobilem kilka fotek. Watpie aby Ci pomogly bo tam niewiele widac. Zderzak na pewno byl ciety. Wiecej w sumie to nie widac bo wszystko jest pod zderzakiem. FOTKI:

dscn1322.th.jpg

dscn1321y.th.jpg

dscn1320z.th.jpg

dscn1319bb.th.jpg

dscn1318r.th.jpg

dscn1317q.th.jpg

dscn1316t.th.jpg

dscn1315o.th.jpg

PS.

Sory za jakos fotek...brzuch troszke przeszkadza a i klęknąć ciężko jak deszcz pada :/

Napisano
  • Autor

Dzieki za foty...zdeżak pocięty w takim zakresie jest w pełni do zaakceptowania....

Mnie jednak w dalszym ciągu interesuje czy tylni pas był cięty wink.gif

Ale do tego trzeba by zderzak zdjąć. Poczekajmy na relację BIGOS'a chipsy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.