Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wysokie obroty i cieknący płyn chłodniczy.

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Wystąpił u mnie problem następujący.Stojąc sobie autkiem na mieście słyszę,żę strasznie warczy.Patrzę na obrotek a tam 1500 obrotów.Sądziłem,że minie bo ze 2 razy takie coś miało miejsce.Niestety zaczęło się dziać coraz gorzej.Obroty do 2000.

Stanąłem sobie na poboczu,wentylator co chwila się załączał. Zaparkowałem,wsiadłem za 2h.Jeszcze nie zdążyła wskazówka od temperatury dobrze drygnąć a na zrobionym postoju obroty pod 2000. Dojechałem do domu a patrząc pod auto widzę plamę płynu chłodniczego.Kapie z okolic tam gdzie się znajduje "gniazdko" od wtyczki zasilania wentylatora. Autko postało troszkę i obroty nadal coś nie tak. Sprawdziłbym na benzynie ale coś od dawna jest nie tak bo po kilku chwilach od załączenia autka obroty zaczynają falować(1500-2000).

Jakieś porady?! buu.gif

Napisano

> Witajcie

> Wystąpił u mnie problem następujący.Stojąc sobie autkiem na mieście słyszę,żę strasznie

> warczy.Patrzę na obrotek a tam 1500 obrotów.Sądziłem,że minie bo ze 2 razy takie coś miało

> miejsce.Niestety zaczęło się dziać coraz gorzej.Obroty do 2000.

> Stanąłem sobie na poboczu,wentylator co chwila się załączał. Zaparkowałem,wsiadłem za 2h.Jeszcze

> nie zdążyła wskazówka od temperatury dobrze drygnąć a na zrobionym postoju obroty pod 2000.

> Dojechałem do domu a patrząc pod auto widzę plamę płynu chłodniczego.Kapie z okolic tam gdzie

> się znajduje "gniazdko" od wtyczki zasilania wentylatora. Autko postało troszkę i obroty nadal

> coś nie tak. Sprawdziłbym na benzynie ale coś od dawna jest nie tak bo po kilku chwilach od

> załączenia autka obroty zaczynają falować(1500-2000).

> Jakieś porady?!

Spróbuj komputer zresetować

Napisano
  • Autor

Probowalem i tego.Niestety nic to nie dało. oslabiony.gif

Napisano

> Probowalem i tego.Niestety nic to nie dało.

Może silniczek krokowy Ci się zacina

Napisano
  • Autor

Wymieniłem chłodnicę na inną.

Sądziłem,że nie będzie się lało.No faktycznie miałem rację bo tylko kapie. Chłodnica jest mokra przy wężu na dole ale także po drugiej stronie na dole,gdzie wcale nie ma jakiś węży coby mogło z nich cieknąć.

Czy coś źle zrobiłem jak ją montowałem.No już nie wiem co mam począć. buu.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.