Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio Skoda Dance

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie dotyczące podłączenia oryginalnego radia do Skody "Dance".

W radio wchodzi kostka ISO i niby wszystko ok ale chciałbym żeby sie włączało i wyłączało razem ze stacyjką.

Do radia dochodzą dwa + i zaden nie zanika po wyłączeniu stacyjki. Rozumiem ,że którys musi zanikać po ok 1h bo wówczas radio się wyłącza.

Problem jest w tym,że radio niezależnie od stacyjki jak gra to sie wyłącza po tej 1h . Ponieważ auto jest z 2011r i do radia dochodzą przewody od CAN to wydaje mi się ,że sygnał do wyłączenia radia razem ze stacyjką może iśc z magistrali tylko dlaczego u mnie tak nie ma i dlaczego w czasie jazdy radio po 1h sie wyłącza i trzeba je ponownie paluchem włączyć.

Jest możliwość ,że radio nie jest Vagiem wprogramowane w auto?

Napisano

na moje oko to masz coś skopane w instalacji. Skoro masz 2 przewody plusowe, to jeden z nich powinien być po stacyjce. U mnie radio seryjne (fiat) wyłącza się po 30 minutach, od załączenia na wyłączonym silniku na załączonym działa normalnie.

Napisano

> auto jest z 2011r

skoro radio oryginalne to może na gwarancje do serwisu??

Napisano
  • Autor

> na moje oko to masz coś skopane w instalacji. Skoro masz 2 przewody plusowe, to jeden z nich

> powinien być po stacyjce. U mnie radio seryjne (fiat) wyłącza się po 30 minutach, od

> załączenia na wyłączonym silniku na załączonym działa normalnie.

Auto ma 4 miesiące i nic nie było grzebane w instalacji.

Napisano
  • Autor

> skoro radio oryginalne to może na gwarancje do serwisu??

Radio jest fabryczne ale dołożone samodzielnie po kupnie. Prosiłem w serwisie żeby coś z tym zrobili ale albo nie chciało im sie albo rzeczywiście w Canie nie znaleźli radia. Bo taka informacje dostałem.

Bardzo mozliwe ,że w samym radiu coś się dzieje ,że go w canie nie można znaleźć i może dlatego nie da się go zaprogramowac na działanie razem z kluczykiem.

Napisano

> Radio jest fabryczne ale dołożone samodzielnie po kupnie. Prosiłem w serwisie żeby coś z tym

> zrobili ale albo nie chciało im sie albo rzeczywiście w Canie nie znaleźli radia. Bo taka

> informacje dostałem.

> Bardzo mozliwe ,że w samym radiu coś się dzieje ,że go w canie nie można znaleźć i może dlatego nie

> da się go zaprogramowac na działanie razem z kluczykiem.

skoro radio nowe kupione w salonie(ma gwarancje) i auto też(również gwarancja) to ja bym cisnął serwis do upadłego, od tego są.

Po to kupuje się sprzęt z gwarancją żeby nie mieć problemów.

No chyba że radio z allegro, to już inna bajka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.