Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spalanie Bravo 1.2 16 V

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich posiadaczy BBM 20.GIFJestem szczesliwym posiadaczem Bravo 1.2 16V SX od niespelna 2 miesiecy i chcialem sie zapytac bardziej doswiadczonych kolegów jeżdzących Bravo/Brava z silnikiem 1.2 o podzielenie sie spostrzezeniami na temat apetytu na paliwo tego silnika.Chodzi mi o spalanie max i min na trasie i w miescie i roznice w spalaniu w lecie i zimie.Dzieki pozdro 4 all waytogo.gif

Napisano

Witaj w naszych kregach20.GIF!!! Ja mam 1.6 wiec Ci nie pomoge. confused.gif

Napisano

tez mam bravo 1.2 od calkiem niedawna i mi teraz zima pali okolo 8l w cyklu mieszanym i tez chetnie poznam opinie innych szczesliwych posiadaczy

Napisano

Tankuję zawsze pod korek i jeżdżę do rezerwy. Pierwszy wynik z kwietnia, ostatni sprzed tygodnia (jeżdżone głównie po Wrocławiu). Jak widać zima robi swoje:

6,42 6,19 7,24 7,63 7,05 7,89 7,33 7,76 6,35 6,03 7,40 7,34 8,53 8,89...

Napisano

Witaj 20.GIF dobry wybor ok.gif latem na trasie ok6, w miescie ok 8, a noge mam dosc ciezka. Przy takich mrozach jak teraz i bardzo krotkich dystansach jakie ostatnio robie (ok 4km) spalanie wyszlo mi ok 10l crazy.gif Az sie zalamalem normalnie faint.giffrown.gif, ale oby do wiosny i znow bedzie 8 wink.gif, pzdr

Napisano

> Witam

Witaj!

Przebieg niezbyt duży masz jak na ten rocznik

Ja jeżdźę przeważnie na dłuższych odcinkach i 5,3 - 5,6 wyrabiam ,w niezbyt ciężkich bucikach. Miasto w zimie dochodzę do ok 8.

Pozdr

Napisano

W lecie 5,5 w trasie i ok. 8 w porywach do 9 w mieście (jazda w korkach, odcinki 10km). W zimie 6l w trasie i 10 po mieście.

Napisano

> Witam wszystkich posiadaczy BBM

Witaj! 20.GIF

> Jestem szczesliwym posiadaczem Bravo

> 1.2 16V SX od niespelna 2 miesiecy

I zycze Ci jeszcze wielu, wielu rownie szczesliwych miesiecy ze swoja ukochana Bravka drive.gif

Napisano
  • Autor

Hello everybody.Dzięki Wam za miłe przyjęcie.W moim Bravo jak ostatnio zauważyłem spalanko wynioslo 9,3 w miescie (a mam raczej lekką noge) a na trasie okolo 6.W miescie mógłby palic troche mniej no ale to w końcu zima i od marca powinno byc lepiej smile.gifJak to kolega Ł_u_k_a_s_z napisał oby do wiosny ! Pozdro 4 allwaytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.