Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana foteli

Featured Replies

Napisano

Witam,

Czy w Cromie '07 w wersji z fotelami "manualnymi" łatwo wymienić fotele na elektrycznie regulowanie, tj. czy wprowadzone gdzieś są kostki? Czy trzeba ciągnąć przewody.

Pozdrawiam.

Napisano

Wpierw niech kolega to poczyta Regulamin przywita sie i uzupelni profil.

Napisano

> Witam,

> Czy w Cromie '07 w wersji z fotelami "manualnymi" łatwo wymienić fotele na elektrycznie

Nie nie jest to proste ale i nie niemożliwe... fotele sa mocno zintegrowane z autem i to nie jest na zasadzie "wpięcia kostek" powiem tylko tyle, że są one zintegrowane miedzy innymi z lusterkami wstecznymi które dla wersji z elektrycznymi fotelami sa całkiem inne niż w pozostałych modelach - nie tylko się składają elektrycznie ale mają znacznie więcej przewodów związanych między innymi z pamięcią pozycji ....

Napisano
  • Autor

> Wpierw niech kolega to poczyta Regulamin przywita sie i uzupelni profil.

Naprawiłem się wink.gif

> Nie nie jest to proste ale i nie niemożliwe... fotele sa mocno zintegrowane z autem i to nie jest

> na zasadzie "wpięcia kostek" powiem tylko tyle, że są one zintegrowane miedzy innymi z

> lusterkami wstecznymi które dla wersji z elektrycznymi fotelami sa całkiem inne niż w

> pozostałych modelach - nie tylko się składają elektrycznie ale mają znacznie więcej przewodów

> związanych między innymi z pamięcią pozycji ....

Lusterka to najmniejszy problem, chodzi mi o to, że mam zwykłe fotele i chcę sobie wymienić je na elektryczne, to muszę ciągnąć jakieś kable, żeby to podłączyć, czy to już jest w każdym modelu, że wystarczy podłączyć i działa.

Napisano

> Naprawiłem się

smile.gif

> Lusterka to najmniejszy problem,

Do tego jeszcze pewnie będziesz musiał wymienić moduły w drzwiach.

> chodzi mi o to, że mam zwykłe fotele i chcę sobie wymienić je na

> elektryczne,

Ilu kierowców jeździ tym samochodem? Jak często ustawiasz fotele? Jest to bajer, który może się popsuć a korzysta się z niego bardzo rzadko.

Jeśli chcesz mieć ogrzewane fotele to Cie rozumiem, zimą jest to mega przyjemne.

> to muszę ciągnąć jakieś kable, żeby to podłączyć, czy to już jest w każdym

> modelu, że wystarczy podłączyć i działa.

U mnie nie zauważyłem wolnych kabli, ale to nic nie znaczy jak znam Fiata to u mnie może nie być a w totalnym golcu mogą być bo akurat walały się obok taśmy produkcyjnej jak składali dane autko.

Jak będziesz kupował fotele to wyrwij razem z wiązką, lusterkami, modułami itd.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> elektryczne, to muszę ciągnąć jakieś kable, żeby to podłączyć,

Tak... musisz ciągnąć... Chyba że twoja wersja jest z okablowaniem - U fiata było różnie i nie ma zależności co i kto ma.... na pewno musisz ciągnąć sieć Can oraz zasilanie +12V do tego programowanie komputera... pewnie FES tego nie ogarnie...

Poszukaj na kąciku Stilo... ktoś zakładał ... to jest identyczny układ wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.