Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z alufelgami

Featured Replies

Napisano

dziś podczas czyszczenia alufelg odkryłem że jedna ma Et30.5 a pozostałe Et 36.5, i tu pojawia się pytanie czy jeśli założe dystans 6mm do tej felgi co ma ET 36,5 to czy uzyskam ET 30,5? i czy można z takim czymś spokojnie jeździć?

alufelgi mam takie:

dsc00702tb.th.jpg

i jak patrzyłem na nie od środka to widać że różnią się tylko wysokością tej części co styka się z bębnem/tarczą. Od zewnątrz są wszystkie identyczne

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc

Napisano

> dziś podczas czyszczenia alufelg odkryłem że jedna ma Et30.5 a pozostałe Et 36.5, i tu pojawia się

> pytanie czy jeśli założe dystans 6mm do tej felgi co ma ET 36,5 to czy uzyskam ET 30,5? i czy

> można z takim czymś spokojnie jeździć?

> alufelgi mam takie:

> i jak patrzyłem na nie od środka to widać że różnią się tylko wysokością tej części co styka się z

> bębnem/tarczą. Od zewnątrz są wszystkie identyczne

> Z góry dziękuje wszystkim za pomoc

6mm musiałbyś założyć do 3 pozostałych... i jeśli nie różnią się szerokością to wszystko powinno być wtedy identycznie

EDIT: Piszesz sprzeczne dane... Najpierw jedna na 30.5 a później 36.5. No chyba, że masz na myśli założenie dystansu tylko do jednej 36,5 żeby wyrównać ją do tej co ma 30,5 i założenie ich razem na tył...

Napisano
  • Autor

> EDIT: Piszesz sprzeczne dane... Najpierw jedna na 30.5 a później 36.5. No chyba, że masz na myśli

> założenie dystansu tylko do jednej 36,5 żeby wyrównać ją do tej co ma 30,5 i założenie ich

> razem na tył...

własnie dokładnie o to mi chodzi, bo po co mam 3 dystanse zakładać jak wystarczy jeden na tył.

Czyli spokojnie moge tak zrobić i wszystko będzie dobrze?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.