Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

OC na motocykl przez internet na gwałt potrzebne

Featured Replies

Napisano

Tak jak w temacie żeby przy okazji cena nie zabiła. Nieczynny agent PZU w mieście to porażka. Może ktoś się zajmuje taką agenturą? PZU podliczyło mnie 168zeta.

Napisano

> Tak jak w temacie żeby przy okazji cena nie zabiła. Nieczynny agent PZU w mieście to porażka. Może

> ktoś się zajmuje taką agenturą? PZU podliczyło mnie 168zeta.

IMO sensna stawka.

Motorower mam ubezpieczony w Uniqua i płaciłem 55 PLN -> może i na moto mają dobre ceny?

Napisano

> Tak jak w temacie żeby przy okazji cena nie zabiła. Nieczynny agent PZU w mieście to porażka. Może

Liberty direct? na maila od razu dostajesz potwierdzenie zawarcia polisy, a potem też na maila kwitek do wożenia ze sobą.

Napisano

> Liberty direct? na maila od razu dostajesz potwierdzenie zawarcia polisy, a potem też na maila

> kwitek do wożenia ze sobą.

a zawsze możesz zrezygnować przez ileś tam dni smile.gifsmile.gifsmile.gif

Napisano

Ja mam troche inne pytanie: Wie ktos po jakim czasie od przelewu piniedzy do PZU dostane od nich swistek oc? Przelalem pieniadze ponad tydzien temu a nadal nic nie ma w skrzynce niewiem.gif

Napisano

> Wie ktos po jakim czasie od przelewu piniedzy do PZU dostane od nich

> swistek oc? Przelalem pieniadze ponad tydzien temu a nadal nic nie ma w skrzynce

i nie będzie... niewiem.gif

mam moto ubezpieczone w PZU od 7 lat, od 5 realizuję zapłatę OC przelewem i nic nie dostaję, sam muszę sobie wydrukować potwierdzenie przelewu i takie w formacie A5 wożę z sobą.

Napisano

to jest cena bez jakiejkolwiek zniżki chyba? chociaż nie - ja dostałem w tym tygodniu "przypomnienie" i tam mam kwotę 161, ale to jest OC+NNW, samo OC to 82zł.

OC muszą oferować wszystkie TU, ale już stawki/ceny mogą ustalać w zasadzie dowolnie i większość TU ma dla moto ceny zaporowe. ZTCW to właśnie PZU ma "ludzkie oblicze" jeśli chodzi o moto.

Napisano
  • Autor

5 lat bezszkodowej jazdy, PJ na moto od niespełna roku, na auto od 7 lat, moto z 1994r, ukończone 25. Kod pocztowy 26-670 wink.gif

Napisano

> i nie będzie...

> mam moto ubezpieczone w PZU od 7 lat, od 5 realizuję zapłatę OC przelewem i nic nie dostaję, sam

> muszę sobie wydrukować potwierdzenie przelewu i takie w formacie A5 wożę z sobą.

No bez jaj. Zaplacilem 205zl za samo OC (5% znizki za kontynuacje po poprzednim wlascicielu sick.gif) i nie dostane nawet kawalka papieru? Czyli musze wozic potwierdzenie przelewu? Mam nadzieje, ze pan policial.gif sie nie przyczepi sick.gif

Napisano

> No bez jaj. Zaplacilem 205zl za samo OC (5% znizki za kontynuacje po poprzednim wlascicielu ) i

> nie dostane nawet kawalka papieru?

ale co ja poradzę? Z Liberty do auta dostałem, z mBanku dostałem, z PZU do moto nie ma... niewiem.gif

> Czyli musze wozic potwierdzenie przelewu? Mam nadzieje, ze

> pan sie nie przyczepi

1- ja jeszcze nie byłem zatrzymany przez policjanta, ale - zaznaczam - dość mało jeżdżę na moto;

2- w dobie postępującej cyfryzacji patrol zmotoryzowany (z radiowozem ofkors biglaugh.gif) może sprawdzić na stronie UFG Twoje OC na moto? czy tam w CEPIK-u ? najważniejsze, by mieć zawarte ubezpieczenie OC, brak jego potwierdzenia ma dużo mniej dolegliwe konsekwencje;

3- czytałem m.in. na AK, że niektórzy jeźdźcy dla świętego spokoju potwierdzenie przelewu dają do podstemplowania w najbliższej jednostce terenowej swojego TU: "ZA ZGODNOŚĆ Z ORYGINAŁEM - DATA - PODPIS NIECZYTELNY" zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.