Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Regulator napięcia

Featured Replies

Napisano

Taki temacik na wieczór zlosnik.gif Co powinno się dziać gdy jedna z dwóch szczotek by nie łączyła ( zużyła się lub zawiesiła się ) ? Kontrolka będzie informować ? Jak wygląda sprawa z ładowaniem ?

Napisano

> Taki temacik na wieczór Co powinno się dziać gdy jedna z dwóch szczotek by nie łączyła ( zużyła

> się lub zawiesiła się ) ? Kontrolka będzie informować ? Jak wygląda sprawa z ładowaniem ?

jak dobrze pamiętam to ładowania nie będzie, a kontrolka będzie się cały czas świecić

Napisano

powinno być tak jak Artur napisał, aczkolwiek to tylko fiat i kontrolka może czasami sobie mrugać, światła mogą przygasać, a w ostateczności może nic nie pokazywać

Napisano

Ja miałem tak że kontrolka świeciła bardzo słabo i oczywiście po czasie akumulator się mi rozładował

Napisano

> Taki temacik na wieczór Co powinno się dziać gdy jedna z dwóch szczotek by nie łączyła ( zużyła

> się lub zawiesiła się ) ? Kontrolka będzie informować ? Jak wygląda sprawa z ładowaniem ?

mi sie rowniez zdarzylo ze kontrolka nie swiecila ( bo swieci tylko gdy jest za niskie ladowanie ) a ladowanie mialem za wysokie cos okolo 22 i wysadzilo mi akumulator smile.gif sprawdz miernikiem

na klemach jakie masz ladowanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.