Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Schemat podłączenia

Featured Replies

Napisano

Witam bardzo serdecznie.

mam pytanie,a mianowicie potrzebowałbym schemat podłączenia emulatora do wtryskiwaczy bez kostek.

mam 8 przewodów i jak to połączyć z wtryskami?

auto: alfa 145 ts sterownik stag 200-4

pozdrawiam Marcin

Napisano

Zasysasz sobie instrukcję do Staga 200.

Patrzysz jakie kabelki dochodzą do wtryskiwaczy. Za pewne będzie tak, że jeden będzie miał taki sam kolor we wszystkich (np: czerwony), a drugi przy każdym wtryskiwaczu będzie inny. Te przecinasz i podłączasz wg schematu.

Napisano
  • Autor

no dobrze a z kąd mam wiedzieć który kabel od wtrysku ciąć?

ten z plusem czy z masą bo z kolorkami to sobie poradze

Napisano

Mówiłem właśnie o wtryskach benzynowych. Kabel z tym samym kolorem idący do każdego wtrysku będzie zasilaniem, a te drugie (każdy w innym kolorze) to przewody sterujące i to je przecinasz.

Napisano
  • Autor

mam jeszcze jeden problem. a mianowicie mam butle walcową na niej zawór i wskaźnik poziomu gazu. wszystko chodzi ładnie pięknie tylko nie pokazuje poziomu na przełączniku. i tak teraz mam pytanie takie jak to podłaczyc zeby pokazywało na przełączniku. w załączniku przesyłam przykładowy rysunek(narysowany własnoręcznie w paint'cie gdyż o tej porze nie mam możliwości cyknięcia fotki. prosze mi powiedzieć łopatologicznie jak to ustrojstwo podłączyc?

Napisano

> mam jeszcze jeden problem. a mianowicie mam butle walcową na niej zawór i wskaźnik poziomu gazu.

> wszystko chodzi ładnie pięknie tylko nie pokazuje poziomu na przełączniku. i tak teraz mam

> pytanie takie jak to podłaczyc zeby pokazywało na przełączniku. w załączniku przesyłam

> przykładowy rysunek(narysowany własnoręcznie w paint'cie gdyż o tej porze nie mam możliwości

> cyknięcia fotki. prosze mi powiedzieć łopatologicznie jak to ustrojstwo podłączyc?

od wskaźnika poziomu przewód masowy z oczkiem do śruby od wielozaworu ( musi być masa na butli) a wsuwka masowa od oczka na minus do elektrozaworu.

plus na elektrozawór ze sterownika bądź z zasilania elektrozaworu przed reduktorem a wolny przewód ze wskaźnika do sterownika

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.