Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ZAGADKA ??? 1.2 16 Fał

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam pewien może i problem z moim cyckiem. Autko przestało jeździć jak jeździło. Zapala normalnie, silnik pracuje bez problemowo ale jakoś stracił moc jest słąbszy, i tak jak by tyrkoliło w silniku ciężko to wyłapać ale filtr jak by był głośniejszy poza tym troszeczkę cyka mi z pod kolektora. Nie wiem czy to wina programu bo mam od Ksytka czy też dzieje sie to przez przpustnicę bo chyba sie czasami zawiesza i pozostaje na 2tyś po przegazowaniu opada na 900. Miał ktoś z was podobną przypadłość że jeździć chciał ale jak by nie mógł bo tak właśnie sie zachowuje.

Napisano

> Witam. Mam pewien może i problem z moim cyckiem. Autko przestało jeździć jak jeździło. Zapala

> normalnie, silnik pracuje bez problemowo ale jakoś stracił moc jest słąbszy, i tak jak by

> tyrkoliło w silniku ciężko to wyłapać ale filtr jak by był głośniejszy poza tym troszeczkę

> cyka mi z pod kolektora. Nie wiem czy to wina programu bo mam od Ksytka czy też dzieje sie to

> przez przpustnicę bo chyba sie czasami zawiesza i pozostaje na 2tyś po przegazowaniu opada na

> 900. Miał ktoś z was podobną przypadłość że jeździć chciał ale jak by nie mógł bo tak właśnie

> sie zachowuje.

Kable, świece? Nowe?

Jak tak to odepnij sonde i zobacz co się dzieje

a najlepiej podepnij pod kompa

a co do obrotów to po wsadzeniu przepustnicy z 1.6 16v też tak czasami mam... wydaje mi się, ze krokowy się zawiesza

Napisano

ja też mam tą przepustnicę i mam to samo po odpaleniu 2000 rpm i powoli spada

Napisano
  • Autor

> Kable, świece? Nowe?

> Jak tak to odepnij sonde i zobacz co się dzieje

> a najlepiej podepnij pod kompa

> a co do obrotów to po wsadzeniu przepustnicy z 1.6 16v też tak czasami mam... wydaje mi się, ze

> krokowy się zawiesza

No na dniach tez bede chciał wymienić ta przepustniće na 1.6 ale z tymi kablami i świecami mozesz mieć racje, bo wymieniane napewno nie były cewki też chyba nowe sprawie sobie. Dzis znalazłem lużne kable + przy klemie i troszeczke posniedziałe już sie tym zająłem ale bez poprawy. Najsampierw to chyba zrobi sie porządek z koletorem wydechowym bo chodzi jak drezyna.

Napisano

> No na dniach tez bede chciał wymienić ta przepustniće na 1.6 ale z tymi kablami i świecami mozesz

> mieć racje, bo wymieniane napewno nie były cewki też chyba nowe sprawie sobie. Dzis znalazłem

> lużne kable + przy klemie i troszeczke posniedziałe już sie tym zająłem ale bez poprawy.

> Najsampierw to chyba zrobi sie porządek z koletorem wydechowym bo chodzi jak drezyna.

a co Tobie tam cyka? Bo mi zanim się nagrzeje jest ok, nagrzeje się, cyka, a jak go przegodnie jak szmate to przestaje zlosnik.gif

Napisano

> No na dniach tez bede chciał wymienić ta przepustniće na 1.6 ale z tymi kablami i świecami mozesz

> mieć racje, bo wymieniane napewno nie były cewki też chyba nowe sprawie sobie. Dzis znalazłem

> lużne kable + przy klemie i troszeczke posniedziałe już sie tym zająłem ale bez poprawy.

> Najsampierw to chyba zrobi sie porządek z koletorem wydechowym bo chodzi jak drezyna.

Pierwsze co to jak auto kupione od nieznajomej osoby to wymień te kable i świece a potem jak będą problemy to będziesz myślał dalej...

Napisano
  • Autor

> Pierwsze co to jak auto kupione od nieznajomej osoby to wymień te kable i świece a potem jak będą

> problemy to będziesz myślał dalej...

Własnie ze autko pochodzi od znajomego ale sie za bardzo nie przladał. Ale znowu masz racje ok.gif

Napisano
  • Autor

> a co Tobie tam cyka? Bo mi zanim się nagrzeje jest ok, nagrzeje się, cyka, a jak go przegodnie jak

> szmate to przestaje

No mnie Panie cyka z pod kolektora wydechowego gdyż jest zarzeźbiony od jakiego innego fura. Uszczelki padaja co tydzień i ciufa se ja trabant. Przy pałowaniu nawet zaporożca przyomina zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Pierwsze co to jak auto kupione od nieznajomej osoby to wymień te kable i świece a potem jak będą

> problemy to będziesz myślał dalej...

A jakie świce byś polecił ???

Napisano

sprawdź sobie czujnik położenia wału, mi czujnik gonił, obroty falowały, nie mógł się od razu zebrać, mocowanie czujnika poprawione i od razu praca silnika poprawiona.

Napisano

> No mnie Panie cyka z pod kolektora wydechowego gdyż jest zarzeźbiony od jakiego innego fura.

> Uszczelki padaja co tydzień i ciufa se ja trabant. Przy pałowaniu nawet zaporożca przyomina

bo u mnie też tak cyka, myślałem, że to wtryski ale jak przegonie to przestaje, nie mam uszczelki na dolnej części tylko silicon, ale wcześniej tak było i nie cykało

Napisano

> trzeba się kiedyś spotkac i kompy popodmieniać jak i programy

ooo tak, to ja też bym chciał sprawdzić, czy np. na Twoim by coś inaczej szło, bo nie wiem co ja mam (wiem, że robił to Huba dla Michala z Łowicza)

Napisano
  • Autor

> ooo tak, to ja też bym chciał sprawdzić, czy np. na Twoim by coś inaczej szło, bo nie wiem co ja

> mam (wiem, że robił to Huba dla Michala z Łowicza)

To moze jaki spocik by zmontował większejszy pub2.gif mam działke na sitnicy przy osrodku można pod namiocik zajżeć i parking dosć sporawy jest zlosnik.gif

Napisano

> To moze jaki spocik by zmontował większejszy mam działke na sitnicy przy osrodku można pod

> namiocik zajżeć i parking dosć sporawy jest

kiedy?? moze bym zagospodarowal troche czasu zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> kiedy?? moze bym zagospodarowal troche czasu

No kiedy by pasowało wszystkim ja to praktycznie cały czas na miejscu jestem zara na towarzyski temat zapodam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.