Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Altea - centralny zamek

Featured Replies

Napisano

Pytań ciąg dalszy - centralny zamek z pilota otwiera tylko drzwi kierowcy - pozostałe trzeba otwierać od wewnątrz. To cecha osobnicza (czyt. coś się zepsuło), czy tak ma być?Jeżeli to jakaś ustawiana, czy programowana funkcja - można to jakoś zmienić?

Napisano

mozna - VAGiem sobie programujesz czy naciśniecie guzika otwiera wszystkie drzwi, albo możesz ustawić ze jedno naciśniecie otwiera drzwi kierowcy, a drugie naciśnięcie dopiero wszystkie drzwi smile.gif

MOżesz tez sobie ustawic, ze jak ruszasz i przekraczasz bodajże 20km./h to sie zamykają drzwi, a jak wyciagasz kluczyk to sie otwierają i wiele innych smile.gif

Jakby co VAGa mam, mogę poratować smile.gif

Napisano
  • Autor

> mozna - VAGiem sobie programujesz czy naciśniecie guzika otwiera wszystkie drzwi, albo możesz ustawić ze jedno naciśniecie otwiera drzwi kierowcy, a drugie naciśnięcie dopiero wszystkie drzwi

> MOżesz tez sobie ustawic, ze jak ruszasz i przekraczasz bodajże 20km./h to sie zamykają drzwi, a jak wyciagasz kluczyk to sie otwierają i wiele innych

A to fajnie ok.gif

> Jakby co VAGa mam, mogę poratować

Dzięki 20.GIF ale za daleko jesteś frown.gif

Napisano

> Pytań ciąg dalszy - centralny zamek z pilota otwiera tylko drzwi kierowcy - pozostałe trzeba

> otwierać od wewnątrz. To cecha osobnicza (czyt. coś się zepsuło), czy tak ma być?Jeżeli to

> jakaś ustawiana, czy programowana funkcja - można to jakoś zmienić?

A próbowałeś naciskać dwa razy przycisk otwierania ? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A próbowałeś naciskać dwa razy przycisk otwierania ?

Ja to żebym chciał, to bym do tego pilota nie dosięgnął wink.gif Ale przekazałem siostrze, żeby zerknęła.

To taka wątpliwość (jedna z wielu) towarzysząca zakupowi Seata ok.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

> Ja to żebym chciał, to bym do tego pilota nie dosięgnął Ale przekazałem siostrze, żeby zerknęła.

> To taka wątpliwość (jedna z wielu) towarzysząca zakupowi Seata

Naduś dwa razy guzik i będą otwarte wszystkie. Jak przytrzymasz guziol, to otworzą się lub zamkną szyby w zależności od tego, który guziczek przytrzymasz.

Napisano
  • Autor

> Naduś dwa razy guzik i będą otwarte wszystkie. Jak przytrzymasz guziol, to otworzą się lub zamkną szyby w zależności od tego, który guziczek przytrzymasz.

Przekażę smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.