Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

oklejanie/malowanie kasku

Featured Replies

Napisano

Spadl mi dzisiaj z wysokości kolan kask, efekt widoczny na zdjeciu. I teraz pytanie, czy ktos przerabial oklejanie/lakierowanie kasku, jesli tak to jakie koszty sa z tym zwiazane. Najlatwiej byloby przykleic jakas naklejke, ale problem w tym, ze dokladnie w tym miejsu przez srodek kasku idzie wybrzuszenie, wiec zeby to ladnie pokryc musialbym okleic folia termokurczliwa. Moze ktos ma pomysły co z tym można zrobic ... sick.gif

286022735-kask.jpg

post-18767-1435251656438_thumb.jpg

Napisano

> Spadl mi dzisiaj z wysokości kolan kask, efekt widoczny na zdjeciu. I teraz pytanie, czy ktos

> przerabial oklejanie/lakierowanie kasku, jesli tak to jakie koszty sa z tym zwiazane.

> Najlatwiej byloby przykleic jakas naklejke, ale problem w tym, ze dokladnie w tym miejsu przez

> srodek kasku idzie wybrzuszenie, wiec zeby to ladnie pokryc musialbym okleic folia

> termokurczliwa. Moze ktos ma pomysły co z tym można zrobic ...

http://allegro.pl/hit-tylko-u-nas-pioropusz-na-kask-held-red-i2366178846.html ? wpysk.gif

Napisano

> Spadl mi dzisiaj z wysokości kolan kask, efekt widoczny na zdjeciu. I teraz pytanie, czy ktos

> przerabial oklejanie/lakierowanie kasku, jesli tak to jakie koszty sa z tym zwiazane.

> Najlatwiej byloby przykleic jakas naklejke, ale problem w tym, ze dokladnie w tym miejsu przez

> srodek kasku idzie wybrzuszenie, wiec zeby to ladnie pokryc musialbym okleic folia

> termokurczliwa. Moze ktos ma pomysły co z tym można zrobic ...

ptaszki spiewaja, ze tutaj dobrze to robia

Napisano

co to za kask? Ile lat go używasz?

Napisano
  • Autor

> co to za kask? Ile lat go używasz?

Shark RSI Pro, uzywam go 3 miesiace

Napisano

1. olać i śmigać tak dalej

2. kupić nowy ten zostawić dla pasażera

3. oddać do firmy do naprawy powłoki

4. pobawić się samemu szpachelką i lakierem, ewentualnie tylko lakierem, pewnie gorszy efekt bedzie ale moze lepszy niz teraz

Napisano

> Moze ktos ma pomysły co z tym można zrobic ...

Pomalować żeby nie było widać samemu będzie ciężko, ja bym poszukał folii termoplastycznej 3M 3D Carbon i zakleił to wcześniej lekko wyrównując.

Napisano

> Pomalować żeby nie było widać samemu będzie ciężko, ja bym poszukał folii termoplastycznej 3M 3D

> Carbon i zakleił to wcześniej lekko wyrównując.

Właśnie, trzeba mieć super równą powierzchnię żeby naklejać na to folię inaczej będzie straszna lipa.

Folia wylewana (samochodowa) po ogrzaniu opalarką dopasuje się do wybrzuszenia ale trzeba dołki zaszpachlować wcześniej.

Wykombinuj sobie jakąś grafikę to Ci wydrukuję i sobie nakleisz grinser006.gif (do autora wątku)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.