Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

orlando światła do jazdy dziennej

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich.zakupiłem orlando w wersji lt+z silnikiem benzynowym 1.8 +gaz .myślałem o montażu świateł do jazdy dziennej.co prawda sam załączają sie mijania ale myślę o zakupie diodowych świateł do jazdy dziennej.w serwisie nie mozna,póki co.na zdięciach modeli orlando widziałem zamontowane światła do jazdy dziennej.świetnie wyglądał.póki co producent nie podjął sie produkcji zespolonych reflektorów do jazdy dziennej.może macie propozycję jak ten temat ugryź bez utraty gwaracji?pozdrawiam

Napisano

> witam wszystkich.zakupiłem orlando w wersji lt+z silnikiem benzynowym 1.8 +gaz .myślałem o montażu

> świateł do jazdy dziennej.co prawda sam załączają sie mijania ale myślę o zakupie diodowych

> świateł do jazdy dziennej.w serwisie nie mozna,póki co.na zdięciach modeli orlando widziałem

> zamontowane światła do jazdy dziennej.świetnie wyglądał.póki co producent nie podjął sie

> produkcji zespolonych reflektorów do jazdy dziennej.może macie propozycję jak ten temat ugryź

> bez utraty gwaracji?pozdrawiam

Pomęcz tych z ASO to Ci diody zamontują. Minus jest tylko taki, że będą to diody Helli lub Philipsa, a te trochę kosztują.

Napisano

Ten sam temat meczy wlascicieli modelu Cruze. Nie da sie wylaczyc swiatel mijania na stale wiec nie da sie speplnic wymogu ze swiatla dzienne maja sie swiecic samodzielnie. Wynika to z zaprogramowania modułu BCM i szyny CAN jaka jest w tym samochodzie

Jak uda ci sie ten temat przeskoczyć pochwal się to inni pójdą twoim śladem

Napisano

> Ten sam temat meczy wlascicieli modelu Cruze. Nie da sie wylaczyc swiatel mijania na stale wiec nie

> da sie speplnic wymogu ze swiatla dzienne maja sie swiecic samodzielnie. Wynika to z

> zaprogramowania modułu BCM i szyny CAN jaka jest w tym samochodzie

> Jak uda ci sie ten temat przeskoczyć pochwal się to inni pójdą twoim śladem

No dobra ale majac komputer i czlowieka w ASO da sie to wlaczyc czy nie? W Aveo byla akca naprawcza i to wylaczali. Czyli IMO wlaczyc tez sie da. Szukalem na ten temat w necie i nic konstruktywnego nie znalazlem. Za nowy model, wiekszosc ma jeszcze gwarancje i nic ludzie nei robia.

Napisano

> No dobra ale majac komputer i czlowieka w ASO da sie to wlaczyc czy nie? W Aveo byla akca naprawcza

> i to wylaczali. Czyli IMO wlaczyc tez sie da. Szukalem na ten temat w necie i nic

> konstruktywnego nie znalazlem. Za nowy model, wiekszosc ma jeszcze gwarancje i nic ludzie nei

> robia.

Oprogramowanie jest ustalane zdalnie i ASO na dzien dzisiejszy nie ma mozliwosci ingerencji w ten układ. Czyli NIE można tego zmienic, ja nawet dostałem pisemne przeprosiny za zamieszanie jakie daje instrukcja wobec zamontowanego czujnika swiatła jaki mam w wersji LS+Premium.

Czyli na dzisiaj mozna ten temat odpuscic, jak ktos to zmieni, a na pewno to chetnie sie z nim spotkac aby załozyc to w swoim Cruzie a takze Spark'u ktory ma ten sam problem, gdzie nawet wyłaczenie swiatel powoduje ze swieca sie pozycyjne z kluczykiem w stacyjce.

Napisano

> Ten sam temat meczy wlascicieli modelu Cruze.

Jedynym Chevym obecnie z dziennymi {a nie mijania po stacyjce} jest Captiva

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.