Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wycena naprawy

Featured Replies

Napisano

2 lata nic nie dlubalem w samochodzie i teraz sa skutki - wszystko sie sypie wink.gif

no i wlasnie zblizam sie do 110tys

do wymiany 2 wahacze, drazek kierowniczy, chyba uszczelniacze polosi - bo sie poci skrzynia - ale nie wiem jeszcze czy to ona czy silnik zalewa z gory, do tego przegub polosi bo pekl wieniec zebaty ABS i mam permanenta i brak ABS

do tego termostat chyba bo letnie powietrze leci - wskazowka max na 3 kreske a 40stopni z nawiewu to dopiero pokazuje po 15-20km - komp gazowy twierdzi ze max temp to 70st - a juz zalacza sie wentylator - nie wiem moze to temp w reduktorze ? - anyway - pizga jak diabli a ja jestem zmarzluch

do rzeczy ceny

czesci

termostat 130 behru

wahacze 320 2szt swag

przegub 120zl jakis tam ponoc dobry (zapomnialem nazwy)

uszczelniacze 20zl ale ponoc ja mam te drozsze co kosztuja kolo 70

drazek 35zl

robocizna

wymiana termostatu z odpowietrzeniem - 60zl - taa wiem ze to proscizna ale - zimno i mi sie nie chce sterczec na dworze a pozatym jak nie brdzie grzac to bede narzekal 270751858-jezyk.gif

wymiana wahaczy - 240zl - cos pitola - za 10 srubek i podwazenie lomem ? smile.gif ale to samo - pizga i mam to w 4 literach (cena ze zbieznoscia)

wymiana uszczelniaczy 80zl oba

przegubu tez 80zl

ogolnie to wszystko + wymiana oleju skrzyni biegow jakies 500zl ma wyniesc

to ceny jednostkowe bo przy robieniu tego w kupie (uszczelniacze przegub i wahacze robota sie pokrywa wiec moge marudzic o dyskont smile.gif

warsztat zrzeszony w Q service - i szczerze to wiec za co place - bo obsluga jest w 100% rzetelna i profesjonalna

choc zdazaja sie wpadki ( przy wymianie oleju dalem swoj - a jak wiadomo 1.4 lyka 3 litry i kwaterke a w zamieszaniu nie oddali mi banki z resztka oleju (na dolewke) Castrola magnateca - chyba ze nieoodanie to byla inwencja pracownika

niemniej jednak zamierzam wspomniec o tym kierownikowi serwisu - ze reszte oleju do skrzyni maja oddac - a i termostat tez co bum w domu mogl w garnku sprawdzic jak sie otwiera wink.gif

dobra - wracajac do tematu - kto jezdzi po serwisach i moze powiedziec cos o cenach ? badz co badz wyskakuje z 12 stowek ponad sick.gif

aa i do tego zazyczylem sobie kontrole magistrali olejowej i walka - czyli uszczelka 24zl (bo to oni mi robili silnik po tym jak gaziarze mi go spieprzyli (rura na chlodnicy bez cybanta)

Napisano

> robocizna

> wymiana termostatu z odpowietrzeniem - 60zl - taa wiem ze to

> proscizna ale - zimno i mi sie nie chce sterczec na dworze a

> pozatym jak nie brdzie grzac to bede narzekal

> wymiana wahaczy - 240zl - cos pitola - za 10 srubek i podwazenie

> lomem ? ale to samo - pizga i mam to w 4 literach (cena ze

> zbieznoscia)

> wymiana uszczelniaczy 80zl oba

> przegubu tez 80zl

ceny oki tylko cosik ta wymiana wahaczy .....

mi sie niechciało dlubac topojechalem doASO przy wahaczach nic nie moga zepsuc .... i zaplaciłem 50PLN za strone

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.