Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Żegnam się z Wami ale nie opuszczam.....

Featured Replies

Napisano

Witam....

Zmieniłem autko na Hyundai IX20 (z AVEO 2008) w związku z powyższym nie powinienem zabierać głosu na forum Chevi, ale niestety... nie da rady.

Panowie....nasze forum... wróć - Wasze (użytkowników chevroleta) żyje cały czas - coś się dziej - dyskutujecie - nieważne o czym, ale ono żyje.

Moje nowe forum.......śmierć przychodzi szybciej (odpowiedzi na pytania). W związku z powyższym pozwólcie, iż mimo, że nie mam chevroleta będę dalej z Wami i czasami coś wtrącę do dyskusji.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie...

KoTTeK

Napisano

Widze że sie kolega koreańszczyzną na stałe zaraził hehe.gif Moje następne auto też pewnie będzie koreańskie - znaleźli gnojki na mnie sposób - stosunek ceny do całokształtu wink.gif

Napisano
  • Autor

> Widze że sie kolega koreańszczyzną na stałe zaraził Moje następne auto też pewnie będzie

> koreańskie - znaleźli gnojki na mnie sposób - stosunek ceny do całokształtu

Gdy kupowałem Matiza - żona uprawiała "dramat" - wszystko było na nie. Autko okazało się rewelacyjne. Przez 9 lat oprócz przeglądów nigdy nie ustało na warsztacie. Aveo - no cóż to było jeszcze nowe auto (gdy je sprzedawałem) - miało 4 latka. Tak samo jak Matiz - stosunek ceny do możliwości i komfortu - wzorowy.

Hyundai .... no cóż - trochę inna cena, ale i reszta także. Oby sprawowało się tak jak poprzednicy - to będę mega zadowolony.

Napisano

Czulem sie tak jak Ty (mowa o forum) jak przesiadlem sie z Lanosa na Fabie, dlatego dokupilem se Lacetti rotfl.gif

Widze tylko jedno wyjscie z sytuacji, kup cokolwiek z kapusta lu nastepce i nie bedzie problemow z dyskusjami biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

> Czulem sie tak jak Ty (mowa o forum) jak przesiadlem sie z Lanosa na Fabie, dlatego dokupilem se

> Lacetti

> Widze tylko jedno wyjscie z sytuacji, kup cokolwiek z kapusta lu nastepce i nie bedzie problemow z

> dyskusjami

Nie mogę aż tak mocno iść w koszty, dlatego zostawiłem sobie z AVEO żarówki H4 270751858-jezyk.gif - w Hultaju są H7. Zawsze wówczas w dziale "elektryka" będę mógł podyskutować. grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.