Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uszczelka pod głowicą m2ph1

Featured Replies

Napisano

UPG w 1.9dci chyba mi pada, coś mnie tknęło żeby dolać płynu i nie mogłem odczytać poziomu. Jak się okazało zbiorniczek brudny od sadzy, dolałem jakiś 1litr płynu, i teraz nie wiem w jakim przedziale obserwować ubytki(jeśli są). Źle zrobiłem że przy zakupie nie sprawdziłem, nie wiadomo czy porzednik uzupełniał płyn. Olej nie ubywał zarówno przed wymianą jak i teraz po wymianie(jakiś 1kkm). Z poważniejszych napraw to była regenerowana turbina przed moim zakupem ale czy na sadze w zbiorniczku miało by to wpływ? Jakieś pomysły?

Napisano

Jak masz sadze w zbiorniczku, czyli teoretycznie spaliny powinny nabijac cisnienie w ukladzie. Sprawdz czy weze nie robia sie bardzo twarde, ale ostroznie zeby ktoregos nie rozwalilo.

Napisano
  • Autor

> Jak masz sadze w zbiorniczku, czyli teoretycznie spaliny powinny nabijac cisnienie w ukladzie.

> Sprawdz czy weze nie robia sie bardzo twarde, ale ostroznie zeby ktoregos nie rozwalilo.

wystarczy sprawdzić po osiagnieciu temp. roboczej czy po dłuższej pracy, na postoju/pracującym? Z pracy mam ledwo 5km ale zdąży osiągnąć roboczą - wystarczy? Rozumiem że wystarczy sprawdzić dowolny wąż elastyczny układu chłodzenia, jak dobrze pamiętam to węże w paluchach można ścisnąć. Sorki za głupawe pytania, wolę się upewnić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.