Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilka pytań seicento (zawory i biegi)

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam kilka pytań do znawców centowozów zlosnik.gif pacjent seicento 900

Moja mulher.gif ostatnio stwierdziła, że ciężko wchodzi 3 bieg w jej seju, trochę poszperałem w necie i mam kilka typów: wymiana sprzęgła, regulacja linki sprzęgła, wymiana linek od zmian biegów. Olej był wymieniany niedawno ale sprawdzę jak z nim. Macie jeszcze jakieś pomysły co przejrzeć ??

Druga sprawa to klekoczące coś pod maską. Zastanawiam się czy to zawory klekoczą. Będę podnosił dekiel zaworów bo leci olej i trzeba wymienić uszczelkę i teraz pytanie co wymienić, żeby zlikwidować to klekotanie i czy trzeba do tego podnosić głowice??

Ostatni już problem to cykanie w zegarach. Macie jakiś patent na uciszenie linki od prędkościomierza??

Z góry dzięki za podpowiedzi jak już raz rozkręcę to wole wszystko sprawdzić niż wchodzić pod auto za miesiac.

Napisano

Linka licznika z czasem się wyrabia i zaczyna przeskakiwać w gnieździe licznika, ewentualnie linka chodzi na sucho i skacze w pancerzu

Możesz spróbować wymontować licznik, linkę wyjąć z pancerza i wytaplać ją w smarze.

Jak leci z uszczelki pokrywy zaworów to nie zawadzi sprawdzić szczelinomierzem luzy zaworowe, sprawdza się to na zimnym silniku

Napisano
  • Autor

> Jak leci z uszczelki pokrywy zaworów to nie zawadzi sprawdzić szczelinomierzem luzy zaworowe,

> sprawdza się to na zimnym silniku

Luzy oczywiście zobaczę pytanie o wymianę samoregulatorów luzu zaworów bo podobno takie są w seju.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.