Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio z Bluetooth

Featured Replies

Napisano

Mam prośbe do znawców car audio, potrzebuje takiego radia samochodowego które by współpracowało z telefonem komórkowym przez bluetooth, coś ala zestaw głośnomówiący. Naj lepiej to gdyby ktoś wskazał mi jakiś konkretny nie drogi model na Allegro. cool.gif

Napisano

> Mam prośbe do znawców car audio, potrzebuje takiego radia samochodowego które by współpracowało z

> telefonem komórkowym przez bluetooth, coś ala zestaw głośnomówiący. Naj lepiej to gdyby ktoś

> wskazał mi jakiś konkretny nie drogi model na Allegro.

voila:

http://allegro.pl/listing.php/search?string=bluetooth&category=712

facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki coderiese, a teraz potrafisz wybrać mi z tego coś fajnego i w miare cenowo ? Ja sie na tym kompletnie nie znam smile.gif

Napisano

> Dzięki coderiese, a teraz potrafisz wybrać mi z tego coś fajnego i w miare cenowo ? Ja sie na tym

> kompletnie nie znam

nie wiem co Cię interesuja, jakie widełki cenowe...

IMO wszystko z tych "markowych" bedzie pewnie działać podobnie.

Osobiście lubię brzmienie blaua i kenwooda ale widzę że ceny są "niezłe".

Musisz sie przejść do jakiegoś MM , pomacać, pooglądać.

Napisano

Używam JVC KD-R711 i jestem zadowolony - z kilkoma telefonami jakie miałem działało bez problemów. Fajne jest, że dostajesz mikrofon na kabelku i sobie umieszczasz gdzie chcesz.

Radio de facto ma dwa porty USB - jeden z tyłu, do którego podłączasz moduł bluetooth (w zestawie) i z przodu - do pendrivów.

Z wad - wyświetlacz pod kątem nieco się rozmywa. U mnie radio jest dosyć nisko i trochę literki się zlewają.

edit: Z któregoś z telefonu nie potrafiło przeczytać książki adresowej - ale można sobie ją wysłać przez Bluetooth i używać tej wbudowanej w radio.

Zdaje się, że następcą tego modelu jest KD-R721, jak stać Cię na droższy model KD-R821 - to ma lepszy wyświetlacz (wyższa rozdzielczość) i multikolor - można sobie ustawić podświetlenie w wybranym kolorze.

Napisano

> Mam prośbe do znawców car audio, potrzebuje takiego radia samochodowego które by współpracowało z

> telefonem komórkowym przez bluetooth, coś ala zestaw głośnomówiący. Naj lepiej to gdyby ktoś

Kilka miesięcy temu kupiłem JVC KD-R921BT, BT z dwoma telefonami działa całkiem przyzwoicie.

Napisano

Wharfedale Wh-180 - mam takie w furce i bardzo je sobie chwalę.

Kupione na allegro zlosnik.gif

Napisano

Dowolny z bluetooth A2DP (tylko nie wspiera dźwięku przestrzennego, najwyżej "zwykłe" stereo) . Ja mam jakieś badziewie chińskie (coś jak medion czy dalco), odtwarzacz cd działał dwa lata i zdechł. Cała reszta baz zarzutu, przyciski nie wypadają itp. Jakość dźwięku na średnim poziomie.

Poza tym wątek na caraudio lub sv

Napisano

Ostatnio bawiłem się Kenwoodem tego kalibru

Co do jakości dźwięku nie wypowiadam się, bo był podłączony pod dwa głośniki 10cm, ale jeśli chodzi o Bluetooth - rewelacja: połączenie, dostęp do kontaktów w telefonie (E52), nawiązywanie i kończenie rozmowy tak proste jaki powinno być. Do tego radyjko z USB na - jak czytam - pendrive'y do 32 GB.

Napisano
  • Autor

Dzięki Panowie za podpowiedzi w sprawie radia, a teraz przydałyby się jakieś glośniki. Na przodzie w dzrzwiach mam 16.5 cm. tyłu jeszcze nie rozbierałem. doradzcie coś tak do 300zł smile.gif tyłem zajme później

Napisano

Ja od siebie polecę Pioneer DEH - 6400 BT. Mam jestem bardzo zadowolony

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.