Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra H wyciek z przekładni kierowniczej.

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam wyciek z przekładni od strony kierowcy .Mam pytanie , czy jest tam jakieś uszczelnienie które można wymienić , czy trzeba regenerować lub wymieniać przekładnię?

Napisano

> Witam

> Mam wyciek z przekładni od strony kierowcy .Mam pytanie , czy jest tam jakieś uszczelnienie które

> można wymienić , czy trzeba regenerować lub wymieniać przekładnię?

W ASO dostaniesz zestaw naprawczy. Sprawdź tylko czy masz maglownicę ZF czy TRW gen2, ponadto do TRW są dwie średnice tych uszczelnień, 12 i 8mm.

Napisano
  • Autor

Po analizie kosztów regeneracji czy też wymiany uszczelniaczy we własnym zakresie zdecydowałem się na zakup używanej przekładni i własnoręczną wymianę. Trochę czasu mi to zajęło ale udało się.

> Witam

> Mam wyciek z przekładni od strony kierowcy .Mam pytanie , czy jest tam jakieś uszczelnienie które

> można wymienić , czy trzeba regenerować lub wymieniać przekładnię?

Napisano

> zdecydowałem się

> na zakup używanej przekładni i własnoręczną wymianę.

Z używką jest tak, że za chwilę możesz znów miec cieknącą. Jakbys zregenerował, miałbyś święty spokój na jakiś czas.

Napisano
  • Autor

Przeglądając internet przez dwa dni doszedłem do odwrotnego wniosku. Mam gwarancję na pół roku, na regenerowane też rzadko więcej dają.

> Z używką jest tak, że za chwilę możesz znów miec cieknącą. Jakbys zregenerował, miałbyś święty

> spokój na jakiś czas.

Napisano

Ja kiedyś regenerowałem. Padła chwile po skończeniu gwarancji. Kupiłem używkę i jeździ do dziś.

Napisano

> Ja kiedyś regenerowałem. Padła chwile po skończeniu gwarancji. Kupiłem używkę i jeździ do dziś.

O widzisz, to jest jakaś wskazówka, jak tak piszesz to pewnie teraz też bym tak zrobił waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.