Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycie tyłu.

Featured Replies

Napisano

Witam mam pewien problem. Wymieniłem simberbloki w tylnej belce i zaczął mi tył hałasować - wyć i delikatnie tnie mi opony. Dziwne jest to że przed wymianą nie huczał . Ma ktoś pomysła.

A w tym samym dniu co robiony był tył wymieniane były łączniki z przodu i simberbloki tylne wahacza. Ale to chyba nie ma wpływu na hałasowanie tyłu.

Pozdr.

Napisano

Pochwalony, te wycie to ciągłe podczas jazdy i nasilające się od prędkości ?

Napisano

> Pochwalony, te wycie to ciągłe podczas jazdy i nasilające się od prędkości ?

prawdopodobnie łożysko skręcając w prawo lub lewo sprawdzasz które łożysko w skrajnym zurzyciu w jeździe na wprost też je słychać

Napisano
  • Autor

Jak jadę prosto wyje cały czas a im szybciej tym głośniej. Jak wyprzedzam i dociążę w samochód w prawo wyje bardziej jak odciążę skręcam w lewo nie wyje wcale.

Napisano

> Witam mam pewien problem. Wymieniłem simberbloki w tylnej belce i zaczął mi tył hałasować - wyć i

> delikatnie tnie mi opony. Dziwne jest to że przed wymianą nie huczał . Ma ktoś pomysła.

> A w tym samym dniu co robiony był tył wymieniane były łączniki z przodu i simberbloki tylne

> wahacza. Ale to chyba nie ma wpływu na hałasowanie tyłu.

> Pozdr.

Jak wymieniałeś simerbloki w tylnej belce to złożyłeś ją tak samo jak była założona wcześniej - belka tylna mam regulacje - może targasz opony z tyłu - zbieżność robiłeś?

Jest to opcja jeśli problem pojawił się od razu po wymianie.

Napisano
  • Autor

> Jak wymieniałeś simerbloki w tylnej belce to złożyłeś ją tak samo jak była założona wcześniej -

> belka tylna mam regulacje - może targasz opony z tyłu - zbieżność robiłeś?

> Jest to opcja jeśli problem pojawił się od razu po wymianie.

Zbieżności nie robiłem jeszcze bo okazło sie ze jeszcze koncówke mam do wymiany ale sie zbieram koncówka juz zakupiona.

A co do regulacji tylnej belki, to ja tam nie widziałem żadnej regulacji ??

Napisano

> Zbieżności nie robiłem jeszcze bo okazło sie ze jeszcze koncówke mam do wymiany ale sie zbieram

> koncówka juz zakupiona.

> A co do regulacji tylnej belki, to ja tam nie widziałem żadnej regulacji ??

na śrubach (po 3 na stronę) gdzie mocowana jest tylna łapa można lekko popływać z beką - jest lekki luz (parę mm)

Napisano
  • Autor

> na śrubach (po 3 na stronę) gdzie mocowana jest tylna łapa można lekko popływać z beką - jest

> lekki luz (parę mm)

jedyny luz jest na łapach od simberbloków i tam żeczywiście jest luz le dosłownie po kilka mm ale niewim czy by to miało wpływ na szumienei i czemu tylko jednego koła - bede jutro na zbiezności to zobaczymy czy koła śladują.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.